Cerc de suspecți în cazul crimei de la Gara de Nord: fotografiile acestora. Avertismentul Poliției: nu vă apropiați de ei!

După teribila întâmplare de la Gara de Nord, când un migrant afgan a murit înjunghiat iar altul a fost grav rănit, polițiștii au audiat zeci de persoane, au adunat sute de migranți de pe străzi și au vizionat cu atenție imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Așa au ajuns la un cerc de suspecți, considerați periculoși.

CITEȘTE ȘI: Au fost numiți reprezentanții primarului Dominic Fritz în Consilii de administrație ale școlilor din Timișoara

„Având în vedere evenimentul din data de 19 aprilie a.c., petrecut în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara în care au fost implicate mai multe persoane necunoscute, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia, vă facem cunoscute aceste imagini în care apar mai mulți barbați ce ar fi fost prezenți la locul faptei, în vederea identificării lor.

Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia.

Orice informație este benefică în vederea soluționării acestui caz!, au transmis reprezentanții IPJ Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cerc de suspecți în cazul crimei de la Gara de Nord: fotografiile acestora. Avertismentul Poliției: nu vă apropiați de ei!

  1. Cel mai idiot sfat al IPJ: „recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța”! Cum adică, monșerilor? Cu botnița pe față nu ne mai recunoaștem nici măcar vecin cu vecin. Unu la mână: distanța oricum trebuie s-o păstrăm, să nu ne covidăm. Doi la mână: timișorenii vor umbla fiecare cu un album foto color în mână. Trei la mână: „polițiștii au audiat zeci de persoane, au adunat sute de migranți de pe străzi”. Concluzia: timișoreni, stați dracului în casă, că poliția veghează! Dacă nu cumva mai ucide vreun român bătrân, evident. Și uite așa, românii pleacă la sparanghel, iar migranții vin să umple golul. Și tot vin până vor fi cel puțin un milion. Și românii tot pleacă până pleacă toți. În străinătate sau la cimitir. Așa cum pleacă culegătorii de mac ai NATO din Afganistan, cu coada între picioare. Deocamdată suntem la faza de Republica Coruptă România. Trăiască și înflorească Republica Islamică România! Cîțul cel Adolf pregătește deja primele plutoane de execuție „a vocilor care mai există”.

  2. avem imagini cu viitorii Interlopi imigranti / Afgani, somalezi..(ce ori fii eii). Acum sunt vreo 200 la niveld e Timisoara..in doi ani..cand or sa fie vreo 1000..sigur vor avea un lider..iar acel Lider – va decide ce se intampla pe zona lui (gara de nord..sau alta zona / pe care vor pune monopol..) 
    Dar stati linistiti..
    Politia Vegheaza..si Prefectul de Timis, reprezentantul guvernului in Teritoriu..asa cum scria in alt ziar local- online – Saptmanal vorbeste cu cei de la Bucale / legat de acest subiect pentru a gasi o solutie – SAPTAMANAL — Vorbeste..ca de actionat nu este cazul..
    Dar vor actiona.. eii in 1..2 ani..
    O sa vedem..

Lasă un răspuns