Dominic Fritz a anunţat că Centrul de recuperare pulmonară de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara va fi gata în primăvară

Dominic Fritz a anunţat că Centrul de recuperare pulmonară de la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara va fi gata în primăvară

Centrul de recuperare pulmonară de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara va fi gata în primăvară

Noul centru de recuperare pulmonară de la Spitalul Victor Babeș ar putea fi gata în primăvară, dacă nu apar întârzieri neprevăzute, anunță Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

”Șantierul de la noul centru de recuperare pulmonară de la Spitalul Victor Babeș a început în februarie anul trecut. Acum, mai bine de 60% din lucrare e finalizată și în primăvară estimăm că va fi gata, dacă nu apar întârzieri neprevăzute.

CITEȘTE ȘI: Accident groaznic pe autostradă, în vestul țării. A intervenit elicopterul SMURD. Trafic blocat pe sensul către Margina/Deva (foto)

Aici va funcționa un centru modern de recuperare respiratorie pentru pacienții cu boli pulmonare sau sechele lăsate de Covid”, spune Fritz.

Cele două clădiri noi ale centrului vor avea 13 saloane, 4 cabinete de studii clinice, 5 cabinete medicale, săli de kinetoterapie, aerosoli, salină, saună și spații cu destinații speciale.

Medicii vor avea la dispoziție o sală de conferințe, iar studenții, o sală de curs. În final, clădirea adiacentă de lângă ele este planificată pentru reabilitare.

Sursa foto: Facebook/Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *