Centralele de apartament ar putea fi incluse în programul „Rabla pentru electrocasnice”

Centralele de apartament ar putea fi incluse în programul "Rabla pentru electrocasnice"

Centralele de apartament ar putea fi incluse în programul „Rabla pentru electrocasnice”

Ministrul Virgil Popescu a spus că şi-a schimbat centrala iarna trecută, cu una una nouă, în condensare, iar costurile şi consumul de gaz au scăzut cu 30%, scrie romania-actualitati.ro.

CITEȘTE ȘI: Peste 10.000 de candidați s-au înscris la Rezidențiat. Examenul se susţine în Timișoara și alte 5 centre universitare din ţară

Românii care au centrale de apartament le-ar putea schimba cu unele mai performante, cu ajutorul statului.

Ministrul economiei, Virgil Popescu, a anunţat, într-un interviu la un post de televiziune, că în coaliţie s-a stabilit ca în programul „‘Rabla pentru electrocasnice” să intre şi centralele de apartament.

Virgil Popescu: Eu le-am recomandat românilor, cei care îşi permit, să schimbe centrala, să treacă pe centrale performante, şi împreună cu ministrul Mediului în coaliţiie am stabilit, e vorba de programul ‘Rabla pentru electrocasnice”, să intre şi centralele de apartament; ca oamenii care nu îşi permit să schimbe o centrală să poată să şi-o schimnbe, să fie ajutaţi, pentru că şi statul la rândul lui câştigă pentru că scade consumul de gaze.

Virgil Popescu a mai spus că şi-a schimbat centrala iarna trecută, cu una una nouă, în condensare, iar costurile şi consumul de gaz au scăzut cu 30%.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *