Celebru actor american găsit mort în propria-i casă!

Actorul american Brian Tarantina, in varsta de 60 de ani, a fost descoperit mort in locuinta sa din New York, aparent din cauza unei supradoze de droguri, iar purtatorul sau de cuvant a declarat ca acesta a fost bolnav in ultimele luni, potrivit tmz.com.

CITEȘTE ȘI: Accident spectaculos la intrarea în Timișoara, BMW în flăcări!

Surse din politie au declarat pentru tmz.com ca actorul a fost descoperit mort sambata dimineata, in locuinta sa din cartierul Manhattan, de ceea ce parea a fi o supradoza de droguri. Politistii si medicii chemati de nepoata actorului, care isi descoperise unchiul fara cunostinta, au gasit o pudra alba langa acesta, despre care s-a crezut ca este drog. Decesul a fost pronuntat la fata locului.

Deocamdata nu se stie ce era acea substanta alba. O autopsie va fi efectuata pentru a se stabili cauza mortii.

Laurie Smith, purtatorul de cuvant al actorului, a declarat pentru tmz.com ca acesta ar fi putut sa moara din cauza unor complicatii provocate de o maladie cardiaca de care a suferit in ultimele luni. De altfel, actorul fusese externat in urma cu doar cateva zile.

Brian Tarantina a aparut in numeroase roluri secundare in filme din anii 1980 – 2000, precum „Scara lui Jacob/ Jacob’s Ladder”, „Uncle Buck”, „The Jerky Boys”, „Summer of Sam”, „Knight and Day”, „Carlito’s Way”, „Donnie Brasco”, „City By the Sea” etc.

De asemenea, a aparut in numeroase seriale de succes, precum „Law & Order”, „Miami Vice”, „Spin City”, „Oz”, „NYPD Blue”, „ER”, „The Sopranos”, „Gilmore Girls”, „Heroes”, „The Black Donnellys”, „The Blacklist”, „Madame Secretary”, „Blue Bloods” si, mai recent, in „The Marvelous Mrs. Maisel”.

0 Comments

No Comment.