Cele mai populare sporturi pe care poți să pariezi

Cele mai populare sporturi pe care poți să pariezi

Pariurile sportive sunt una dintre cele mai rapide modalități de a câștiga bani într-un mod distractiv. Asta deoarece ai șansa de a face cercetare online, din confortul casei tale, înainte de a plasa un pariu.

Cu toate acestea, majoritatea persoanelor care pariază caută să obțină profituri pe termen lung. De asemenea, există mulți experți în jocuri de noroc care obțin un profit considerabil din pariuri sportive. Cu toate acestea, există, de asemenea, pariori care nu își îndeplinesc obiectivul de a câștiga bani, dar continuă să parieze. Aceștia pot fie să apeleze la jocuri ca la aparate EGT sau să aleagă cu mai multă grijă sporturile pe care pariază. Care sunt acestea? Vom vedea în continuare!

Fotbal

Nu este un secret pentru pentru nimeni că fotbalul este cel mai popular în ceea ce privește pariurild sportive din întreaga lume. Motivul principal este că fotbalul oferă o gamă largă de meciuri pe care amatorii pot paria.

Pariurile pe fotbal sunt simple. Cu o cunoaștere de bază a fotbalului și a pariurilor, poți să începi să plasezi pariuri pe acest minunat sport. Dar dacă ești în căutarea unor profituri pe termen lung, atunci nu e cazul să te oprești la cunoștințele de bază.

Dacă ești începător, începe cu pariuri simple, cum ar fi:

  • Plasarea unui pariu pe colțuri

  • Cartonașe

  • Marcatori de goluri

  • Scorul corect

Odată ce ești familiarizat cu pariurile simple pe fotbal, poți începe să jucați „Football Double Chance” pentru a-ți dubla profiturile. Este unul dintre cele mai populare pariuri jucate de mulți jucătorii profesioniști. În timp ce plasezi un pariu pe șansă dublă, poți paria pe două rezultate diferite într-un singur meci de fotbal. Este este cel mai bun mod de a reduce riscul de a pierde bani.

Cele mai populare sporturi pe care poți să pariezi

Baschet

Dacă ești în căutarea unor pariuri sportive interesante, atunci baschetul este cea mai bună alegere pentru tine.

Conform unor rapoarte recente, pariurile pe baschet au înregistrat o creștere majoră în Europa. Împreună cu Cupa Mondială, NBA atrage și el fanii baschetului din întreaga lume. De altfel, în NBA se organizează mai mult de 1000 de meciuri de baschet într-un singur sezon.

Pariurile pe baschet sunt cel mai ușor de înțeles și de urmărit. Regulile de joc în baschet sunt simple. Jocul se desfășoară între cele două echipe. Fiecare echipă este formată din cinci jucători. Obiectivul lor principal este de a arunca mingea în coșul adversarului.

Cele mai populare pariuri de baschet sunt:

  • Money Line

  • Diferențele de puncte

  • Totalul meciurilor

Termenul „Money Line” este definit ca fiind o lovitură de departajare directă. Așadar, fie pleci acasă, fie câștigi. Diferența de puncte este bine cunoscută sub numele de „Handicap asiatic” al baschetului. Ți se atribuie un handicap specific de fiecare dată (poți lua în considerare -4 și +4). Asta înseamnă că echipa de baschet trebuie să depășească handicapul dat.

Dacă o echipă are un handicap de -4, atunci aceasta trebuie să înscrie cel puțin 5 puncte pentru a recupera handicapul. Dacă marchează 4 puncte, atunci pariul va fi respins.

Game Totals/totalul meciurilor este exact ceea ce sugerează numele.

Tenis

Tenisul este un joc cu extrem de mulți fani. Tenismenii joacă de obicei individual împotriva unui singur jucător sau partida are loc între două echipe de câte doi jucători. Roger Federer, Serena Williams și Nadal sunt unii dintre cei mai populari jucători de tenis ai momentului.

Este unul dintre sporturile execelente pentru pariuri sportive, asta mai ales deoarece este un sport individual. Cea mai bună parte a pariurilor sportive este că nu există egalități în meci. Pentru un începător, acest sport poate fi o alegere excelentă pentru a plasa un pariu.

Pariurile pe tenis live domină lumea deoarece oferă multe beneficii pentru jucători, cum ar fi variantele de pariuri live, rezultate instantanee și multe altele. Rezultatul se schimbă rapid la fiecare punct, după fiecare breakpoint câștigat. De asemenea, vor fi 3 sau 4 pauze în fiecare meci de tenis. Prin urmare, pariurile live sunt o variantă extrem de eficientă.

Cele mai populare sporturi pe care poți să pariezi

Box

Boxul este cel mai vechi sport de luptă. Acesta se desfășoară între două persoane, într-un ring în care boxerii poartă mănuși speciale și încearcă să se lovească reciproc. Aceștia se luptă unul cu celălalt pentru a câștiga lupta pentru măiestrie. Vor fi 12 runde desfășurate în acest joc. Durata fiecărui meci este de 3 minute, cu o pauză de un minut între runde.

Dacă intenționezi să pariezi pe box, trebuie să ai cunoștințe adecvate despre regulile jocului, campioni și multe altele. Mike Tyson și Muhamad Ali sunt cei mai buni boxeri din toate timpurile. Acești campioni sunt responsabili pentru câștigarea a milioane de dolari în pariuri.

Există trei moduri de a plasa un pariu:

  • O victorie pentru boxerul aflat într-un colț roșu

  • Un succes pentru boxerul din colțul albastru

  • O remiză

Plasează pariurile în funcție de cercetarea prealabilă, predicție sau jucătorul favorit. Deoarece există 12 runde desfășurate în fiecare meci, este destul de greu să prezici câștigătorul și învinsul. Cel mai bun mod de a te asigura că alegi cotele corecte este „Round Betting”. Ia în considerare faptul că, dacă de exemplu consideri că Mike Tyson va câștiga un meci, alegerea acestui rezultat în runda a 4-a este cel moment pentru a plasa un pariu.

Concluzie

Pariurile sportive sunt o modalitate excelentă de a combina utilul cu plăcutul. Practic, îți încerci șansele de câștig în timp ce urmărești meciurile favorite. Ține cont de faptul că cercetarea prealabilă are un rol extrem de important, deoarece doar astfel poți lua o decizie corectă. Mult succes!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *