Cel mai important concurs național studențesc în domeniul juridic, găzduit de Facultatea de Drept din Timișoara

Cel mai important concurs național studențesc în domeniul juridic, găzduit de Facultatea de Drept din Timișoara

Cel mai important concurs național studențesc în domeniul juridic, găzduit de Facultatea de Drept din Timișoara.

În perioada 13-16 aprilie, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara este gazda celui mai important concurs național studențesc în domeniul dreptului din România. Ediția 2022 a Hexagonului Facultăților de Drept din România reunește participanți din cadrul Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Record de bugetari: 30.000 de angajați în trei luni. Cea mai mare creștere din ultimii 5 ani

Acestora li se adaugă, începând din anul 2014, cu statut de invitat special, echipa Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova. Concursul din acest an constă în trei probe științifice: drept civil, drept penal și drept constituțional.

În anul precedent, în cadrul concursului desfășurat la Craiova, echipa Facultății de Drept din Timișoara s-a clasat pe locul al III-lea în clasamentul general, obținând, totodată, locul I la proba de drept constituțional, prin echipa formată din Dorin Fitchevici și Denis Makamul, coordonată de lect. univ. dr. Andreea Verteș-Olteanu.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns