Cele mai funcționale servicii din Primăria Timișoara / Viceprimarul Tabără, despre viitorul consilier personal: ”Va fi cineva cel puțin la fel de bun ca mine”

Viceprimarul Cosmin Tabără anunță intenția de a înființa noi secții de Poliție Locală în Timișoara

Evidența populației și autoritatea tutelară sunt cele mai în regulă servicii din Primăria Timișoara, structuri aflate în competența viceprimarului Cosmin Tabără. Acesta a anunțat, în schimb, că a sesizat câteva probleme la clubul sportiv municipal, dar și la poliția locală, unde în curând va fi organizat un concurs pentru postul de conducător al acesteia.

Viceprimarul spune însă că, în ceea ce privește poliția locală, municipalitatea este oarecum legată de mâini, pe perioada pandemiei. Acest compartiment se află, temporar, sub tutela Ministerului Administrației și Internelor și are mai mult atribuții ce țin de verificarea persoanelor carantinate și de respectarea normelor de igienă și siguranță.

Doar două echipaje de intervenție ale poliției locale desfășoară activități pe teren, aceasta fiind și cauza pentru care s-a înmulțit numărul cerșetorilor din Timișoara.

Pe de altă parte, Cosmin Tabără a anunțat numele primului său consilier personal: Cătălin Olteanu, fost manager în zona privată, dar și la ”Retim”. Referitor la cel de-al doilea, urmează ca viceprimarul să se decidă în curând, după cum a declarat: ”Va fi cineva cel puțin la fel de bun ca mine”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns