Alfred Simonis îi invită pe liderii județeni ai partidelor parlamentare să semneze pactul investițiilor timișene

Județul Timiș ar trebui să dea dovadă de unitate și să lase la o parte disputele politice, cel puțin acum, când se definitivează bugetul de stat și este nveoie de susținere din toate direcțiile pentru promovarea investițiilor importante.

Inițiativa îi aparține lui Alfred Simonis, președintele PSD Timiș și liderul de grup al deputaților social-democrați, care invită liderii județeni ai partidelor parlamentare să semneze un pact pentru Timiș, în urma căruia să se identifice primele patru-cinci investiții importante ale județului, pentru a putea fi incluse în buget.

Simonis garantează că deține pârghii suficiente pentru ca parlamentarii PSD să transforme dorințele timișenilor în investiții concrete, poziția sa de la Camera Deputaților fiind un argument în acest sens.

Dacă nu va ajunge la un acord cu șefii județeni ai partidelor parlamentare, Simonis va demara discuții cu fiecare deputat și senator în parte, iar dacă nici aceștia nu vor achiesa la inițiativa sa, va contacta toți primarii timișeni, indiferent de culoarea politică, pentru a-și preciza investițiile dorite pentru comunitățile lor. Un prim pas în această direcție a avut loc ieri, când au fost invitați la discuții primarii PSD.

3 Comments
Viorel 8 februarie 2021
D-le Simonis, multi baroni locali au fost scolarizati in pepiniera PSD, ca apoi sa schimbe blana si sa ramana la ciolan. In aceste timpuri multi consilieri locali din PSD sunt vasali smeriti baronilor de la conducerea primariilor.
birlic 6 februarie 2021
si care e directia aia stimabile ???
Rodi 5 februarie 2021
Timisul a votat o directie, departe de psd! Ce vrea Simonis? De ce nu a facut asta cand era psd-ul la butoane?