Cele mai bune legume gătite la grătar electric

Cele mai bune legume gătite la grătar electric

În plus față de carne, legumele sunt complementul perfect atunci când vă gândiți la prepararea grătarului. Te poți întreba care sunt cele mai bune legume la prăjirea pe un grătar electric? Având în vedere că pot fi gătite fără uleiuri și să profite de propriul suc pentru a le găti, grătarul electric este un mod foarte sănătos de a prepara legume pentru a imita cel mai bine grătarul pe cărbuni.

Mulți oameni preferă legumele să însoțească fripturile de carne și, chiar dacă înclinați spre preferințe mai vegane și vegetariene, vă puteți bucura de o rețetă gustoasă de legume, cele mai populare fiind:

Ceapa

Când vine vorba de legume, cu siguranță ceapa este prima care ți-a venit în cap. Gustul sau ușor acid conferă acea aromă unică oricărui preparat, le puteți prăji în mod natural, în felii sau le puteți prepara cu un sos pentru a le da mai multă aromă.

Roșii

Roșiile sunt, de asemenea, acele legume esențiale în preparatele de casă, în special în preparatele prăjite. În același mod, feliile sunt cel mai bun mod de a le găti bine la grătar electric și de a le oferi acea aromă unică pe care o primesc atunci când sunt gătite pe grill.

Tofu

Nu este surprinzător, asigurați-vă că scoateți sucul din el, îl tăiați în felii și îl treceți rapid pe grătarul electric. Este ingredientul cheie în foarte multe preparate vegetariene și vegane și poate fi bază pentru o salată excepțională. Chiar dacă nu este teoretic o legumă, tofu este un aliment vegetal.

Castraveți

Castraveții reprezintă tinerețea, un aliment foarte sănătos și răcoritor. Tăiați-le în felii foarte groase și puneți-le pe un grătar electric. Completează foarte bine atât în ​​aromă, cât și în culoare o friptură bine gătită, și chiar un sandwich bogat de curcan.

Vinete

O atingere de ulei pe fiecare dintre părțile laterale ale feliilor, câteva minute la o temperatură scăzută împreună cu pielea și vor fi gata. Popularitatea sa în bucătărie nu s-a stins de-a lungul anilor, iar vinetele au continuat să fie elementul central în multe din grătarele preparate de către români. Stau la baza a multor rețete și poți fi chiar consumate ca atare.

Ardei

Ardei kapia și ardei gras, ardeiul este o legumă care se prepară tăind-o în fâșii subțiri, în special pentru condimentarea a aproape orice preparat fierbinte, atât cele mai simple, cât și cele care necesită o mai mare grijă și gust pentru gătit. De asemenea, pot fi gătiți și ca atare și decojiți pentru o salată de ardei incredibil de gustoasă și sănătoasă. Utilizând un grătar electric, veți scăpa și de fumul excesiv produs de un grill clasic.

Care este cel mai bun mod de a găti legume pe un grătar electric?

Feliile sunt cu siguranță cea mai bună opțiune, deoarece le vor permite să gătească în mai puțin timp și mai uniform. De asemenea, puteți folosi legumele tăiate în pătrate, le străpungeți cu o scobitoare lungă împreună cu niște carne sau brânză pentru a le prezenta oaspeților dumneavoastră ca aperitiv pentru felul principal. Nu gătiți prea mult feliile, legumele întregi sau jumătățile de legume.

Sunt ingrediente care se gătesc foarte ușor, așa că nu neglijați gătitul și evitați să le țineți mai mult de câteva minute pe grătar electric. Trebuie doar să se rumenească puțin și să prindă culoare. Puteți chiar să profitați de spațiul de pe grătar și să așezați legumele pe o parte și carnea în centru, astfel încât să puteți găti totul împreună și să profitați de aroma combinată a ambelor preparate.

Indiferent dacă sunteți un fan al gustului de afumat specific BBQ-ului, un grătar electric reprezintă alegerea mult mai sănătoasă și mai ușor de utilizat. Poate fi chiar folosit și în bucătărie, la apartament. Așezați simplu capacul aragazului deasupra, puneți grătarul electric peste și cât timp gătiți țineți hota aprinsă. În acest fel nu va exista miros sau aburi și veți avea parte de o masă perfectă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.