Cel puţin șase morţi în urma unui incident armat produs în Marea Britanie

Cel puţin șase morţi în urma unui incident armat produs în Marea Britanie

Cel puţin șase persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în urma unui incident armat produs joi seară în oraşul britanic Plymouth, la locul atacului fiind mobilizate numeroase echipaje medicale şi de poliţie.

Poliţia britanică a anunţat că incidentul armat a avut loc în zona Biddick / Keyham din oraşul Plymouth. „Agenţii de poliţie au fost solicitaţi din cauza unui incident armat. Sunt unele persoane decedate, iar altele au fost rănite”, a comunicat Departamentul Poliţiei locale, citat de postul tv Sky News.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţia Daily Mail, șase persoane au fost ucise în incident, iar altele sunt rănite.

În zonă a fost instituit un perimetru de securitate şi cred că nu mai există niciun pericol iminent.

CITEȘTE ȘI: Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic: Bulgaria rămâne în zona verde, Turcia și Muntenegru intră în zona roșie

Un individ suspectat de comiterea atacului armat a fost împuşcat mortal de poliţie, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Autorităţile britanice suspectează că este vorba de un incident produs pe fondul unui conflict familial. Nu există suspiciuni că ar fi vorba de un act terorist. „Nu este vorba de un incident terorist”, a declarat deputatul Johnny Mercer, un reprezentant al acestei circumscripţii.

„Incidentul din Plymouth este şocant; toate gândurile mele se îndreaptă spre persoanele afectate. Am vorbit cu şeful Poliţiei regionale şi i-am oferit toată susţinerea”, a declarat ministrul britanic de Interne, Priti Patel, conform mediafax.ro.

Foto: BBC


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *