UPDATE! Numărul morților în busculada de Halloween din Coreea de Sud a crescut la 151. În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute. Atenție, imagini video cu un puternic impact emoțional!

Cel puțin 120 de morți și 100 de răniți într-o busculadă în Seul, în timpul festivităților de Halloween. Atenție, imagini video cu un puternic impact emoțional!

151 de persoane au fost ucise într-o busculadă când o mulțime uriașă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul. În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute, conform Centrului de servicii comunitare Hannam-don, citat de BBC.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cel puțin 120 de morți și 100 de răniți într-o busculadă în Seul, în timpul festivităților de Halloween. Atenție, imagini video cu un puternic impact emoțional!

Cel puțin 120 de persoane au fost ucise într-o debandadă când o mulțime uriașă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul, anunță Reuters.

Alte 100 de persoane au fost rănite în aglomerația din cartierul Itaewon din Seul, a declarat Choi Sung-beom, șeful Stației de pompieri Yongsan, în cadrul unui briefing la fața locului.

Mulți dintre răniți se aflau în stare gravă și primeau tratament de urgență, au precizat oficialii.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:20 (1320 GMT). Un număr mare de persoane au căzut pe o alee în timpul festivităților, a declarat Choi. Mulți dintre participanții la petrecere purtau măști și costume de Halloween.

Martorii au descris scene haotice cu câteva momente înainte de debandadă, polițiștii prezenți în așteptarea evenimentului de Halloween având probleme în a menține controlul mulțimii.

Imaginile de pe rețelele de socializare arătau sute de persoane înghesuite pe aleea îngustă și în pantă, strivite și imobilizate în timp ce agenții de urgență și poliția încercau să le tragă pentru a le elibera, conform Mediafax.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Foto: La Presse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “UPDATE! Numărul morților în busculada de Halloween din Coreea de Sud a crescut la 151. În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute. Atenție, imagini video cu un puternic impact emoțional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *