Cel mai înalt bărbat din lume își caută iubită în Rusia

sultan kosen

Sultan Kösen, de origine turcă, deține recordul Guinness de cel mai înalt bărbat din lume. Burlacul în vârstă de 39 de ani și cu o înălțime de 2,46 metri își caută soție, dar nu în țara sa natală, ci în Rusia, relatează protv.ro.

Kösen locuiește în Mardin (Turcia) cu părinții săi, trei frați și o soră, care sunt de înălțime normală. El nu și-a putut finaliza studiile din cauza înălțimii și lucrează ca fermier. Până la vârsta de 10 ani, Sultan a crescut normal, dar o tumoră i-a provocat gigantismul.

În 2010, a trecut printr-o operație reușită și astfel s-a oprit din creştere. Până în 2009, Sultan nu părăsise niciodată satul natal, însă după ce a intrat în Cartea Recordurilor el a vizitat mai multe ţări din lume și a început să fie invitat pe la televiziuni.

Bărbatul a vizitat recent Rusia și a fost vrăjit de frumusețea rusoaicelor. El visează ca viitoarea lui soție să fie înaltă, simpatică și o bună gospodină. La începutul lunii decembrie, el a zburat la Moscova, acolo unde și-a sărbătorit și ziua de naștere, pe 10 decembrie.

CITEŞTE ŞI: Firme înregistrate în Cipru sau Elveţia, cu acţionariat incert, controlează aproape în totalitate importurile de gaze ale României

Deocamdată, Kösen nu le-a spus fanilor săi dacă i-a surâs norocul în dragoste. Sultan Kösen a fost căsătorit cu Merve Dibo, o femeie de 1,75 m, originară din Siria. Cuplul a divorțat recent, iar Kösen a menționat că un motiv al separării a fost bariera lingvistică. Fosta soție vorbea doar arabă. „Am fost puțin grăbit când am luat decizia de mă căsători”, le-a spus acesta jurnaliștilor.

Cu 10 ani în urmă, bărbatul și-a căutat dragostea și în România. El a fost prezent în emisiunea ”Happy Hour”, unde a cunoscut-o pe Simona Șerban, cea mai înaltă româncă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *