Cel mai dulce și mai aromat festival al verii, dedicat lubeniței, începe la Gottlob

lubenita 1 1

Cel mai dulce şi mai aromat festival al verii, organizat de Consiliul local şi Primăria Gottlob, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, îi aşteaptă pe timişoreni (şi nu numai), în weekendul ce vine, la sărbătoarea anuală a pepenilor verzi daţi în pârg.

CITEȘTE ȘI: Pesta porcină, la granița județului Timiș. Târgurile de animale interzise, poliția și jandarmii în alertă

Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Lubeniţei se va deschide sâmbătă, la ora 18, cu tradiţionala paradă ce va porni din faţa şcolii din comuna gazdă. Trupa de majorete din localitate, formaţia de dansuri „Florile Gottlobului”, Formaţia de dansuri „Junii Iosifalăului” şi Fanfara de la Recaş vor pleca în alai către scena în aer liber amenajată lângă baza sportivă, unde, între orele 18,30 şi 20,30, publicul va avea parte de un spectacol artistic oferit de majorete şi formaţiile de dansatori. De la ora 20,30 pe scenă vor urca îndrăgiții cântăreţi Vasile Conea, Cornel Brici, Simona Nicolae şi Mariana Vărărean, iar de la ora 22, 30, la Festivalul Lubeniţei de la Gottlob va concerta Delia. Ziua se va încheia cu DJ PartyZoneEvents şi jocuri de artificii.

Duminică, la ora 19, va fi rândul interpreţilor Petrică Velescu, Corina Tudor, Ancuța Fleșariu, Cornel Brici, Simona Nicolae şi Mariana Vărărean să îndemne lumea la cântec, joc şi voie bună, seara încheindu-se cu DJ PartyZoneEvents. Pe toată durata festivalului, doritorii vor putea achiziţiona după pofta inimii, de la producătorii locali, cele mai gustoase lubeniţe din Banat, brandul comunei Gottlob.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cel mai dulce și mai aromat festival al verii, dedicat lubeniței, începe la Gottlob

  1. Cea mai bună lubeniță ramâne incontestabil cea de Gottlob.
    Un festival tradițional, la marginea satului dinspre stadion, cu multe tarabe și voie bună, ca pe vremurile bune. Departe de civilizația blazată a asfaltului timișorean, întrun cadru autentic, bănățean, de șes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.