Cel mai căutat hoţ din Timiş a fost prins

Bărbatul care a terorizat Timişul a fost în sfârşit prins. Tânărul, în vârstă de 35 de ani, obişnuia să fure maşini pe care, după ce le folosea pentru a se deplasa dintr-o localitate în alta, unde comitea spargeri de locuinţe sau societăţi comerciale, le incendia.

Poliţiştii încearcă de mult să îl prindă, în decembrie 2015, o maşină a poliţiei aflată pe urmele spărgătorului fiind implicată într-un accident rutier. El a fost urmărit până în Girmata Vii, unde a abandonat maşina şi a fugit. Tânărul a fost prins de cadre ale Serviciului de investigaţii criminale, în seara de 27 aprilie, în Timişoara.

Din câte au stabilit anchetatorii, în 2015 el a intrat prin efracţie în cinci locuinţe şi şase societăţi comerciale, de unde a furat bunuri în valoare totală de 120.000 de euro.

Printre localităţile în care a dat spargeri se află Dumbrăviţa, Peciu Nou şi Diniaş. El a fost şi filmat în timpul comiterii unui jaf, iar imaginile au fost publicate pe internet. Cu toate acestea, tânărul nu s-a potolit.

A furat patru autoturisme pe care le-a folosit la comiterea faptelor, iar ulterior, pe două dintre acestea le-a incendiat. Poliţiştii au stabilit că el figurează şi ca urmărit internaţional, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare de către autorităţile din Slovenia pentru comiterea, în 2006, a unor infracţiuni contra patrimoniului.

Foto: tion.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns