Cei mai la modă sneakers 2023 – 5 cele mai bune modele

Cei mai la modă sneakers 2023 - 5 cele mai bune modele

Sneakers: modelul de pantofi cel mai des întâlniți în garderobele femeilor, oricare ar fi stilul pe care l-ar avea acestea. Acestea fac parte din lumea modei pentru femei, ocupând un loc de cinste, fiind modelul de pantofi care te poate face să te simți bine, să fii relaxată și liberă, să fii dinamică în orice circumstanțe.

Nu trebuie să asociezi sneakersii cu lumea sportului, pentru că aceștia au depășit această limită: poți asorta acești pantofi la ținutele de serviciu sau la cele de oraș, la cele de shopping sau la orice altă activitate. Dacă dorești să treci la sneakers și eziți în fața diversității de modele, iată câteva dintre variantele pe care le ai la dispoziție în acest an.

Sneakers înalți 

Modelele de sneakersi înalți au revenit în atenția celor care iubesc moda. Aceștia sunt perfecți pentru acele femei care doresc să asigure nu numai un aspect la modă, ușor elegant al ținutelor, ci și siguranța de care acestea au nevoie.

O pereche de sneakers înalți este perfectă mai ales pentru ținutele casual. Dacă dorești să atragi atenția sau să oferi o notă de eleganță ținutelor tale de zi cu zi, alege o pereche de sneakers înalți de culoare albă sau neagră.

Sneakers negri 

Modelele de sneakers negri rămân cea mai bună variantă atunci când dorești o pereche de pantofi clasici pe care să îi asortezi la aproape orice ținută. Știai că poți asorta o pereche de sneakers de culoare neagră chiar și la articolele vestimentare elegante, de ocazie?

Alături de blugi clasici sau fuste lejere, dar și alături de rochii casual sau ușor elegante poți asorta sneakersii negri care te vor ajuta să faci față oricărei provocări. Poți alege dintre modelele de sneakers scurți sau înalți, modele de sneakers cu șireturi sau slip on de culoare neagră pe care să le asortezi la ținutele la modă de zi cu zi în funcție de preferințele pe care le ai.

Sneakers cu platformă  

Modelele de sneakers cu talpă înaltă, așa-numiții sneakers cu platformă, au fost în atenție mulți ani, iar acum au revenit în atenția celor care iubesc moda. Aspectul elegant pe care îl au acești sneakers este unul dintre avantajele pe care le oferă și care fac din aceste modele de pantofi unele deosebite.

Nu doar câțiva centimetri pe care îi adaugă înălțimii tale oferă un caracter unic acestor pantofi, ci și aspectul plăcut și elegant pe care îl au, respectiv versatilitatea pe care o oferă.

Sneakers Ugly shoes 

Așa-zișii sneakers Ugly shoes reprezintă alegerea de top astăzi. Aceștia au intrat în atenția iubitoarelor de modă, oferind un aspect plăcut ținutelor casual sau urbane. Nu toată lumea consideră că aceștia sunt urâți, așa cum ar spune numele lor, ba mai mult decât atât, pare că în acest moment toată lumea îi iubește.

Modelele de sneakers ugly shoes sunt îndrăznețe, se despart de eleganța clasică și de designul minimalist și se apropie cât mai mult de aspectul sofisticat care reprezintă moda la maximum.

Sneakers albi și în culori deschise 

Moda sneakersilor albi nu moare niciodată, iar acest lucru poate fi observat și astăzi. Într-adevăr, o pereche de sneakers albi, dar și modelele de sneakers bej sau în culori naturale sunt preferate astăzi de femeile care iubesc moda.

CITEŞTE ŞI: Unde ar trebui să călătorești în această vară?

Acești sneakers sunt preferați pentru aspectul elegant pe care îl oferă ținutelor, chiar și celor sport, dar și pentru designul minimalist pe care îl au, oferind astfel versatilitate oricărei ținute feminine.

Atunci când alegi modelul de sneakers potrivit, nu uita să ții cont de aceste aspecte, dar și de ceea ce consideri că ți se potrivește cel mai bine ție, în funcție de personalitatea sau de preferințele vestimentare pe care le ai.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *