Ceață și mai densă în jurul Spitalului de Copii din Timişoara!

Pe zi ce trece, ies la iveală lucruri uluitoare despre lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu”. După cum am mai prezentat, execuția a fost stopată, ca urmare a intrării în insolvență a antreprenorului general, SC ”Prompt” SA.

Deși lucrările au fost oprite de mai bine de trei luni, este foarte suspectă tăcerea beneficiarului, adică municipalitatea, precum și poziționarea conducerii spitalului, care nu contenește să laude executantul falit! Iată că, în final, primarul Nicolae Robu a ieșit cu o declarație, în care, printre altele, spune că proiectul e greșit!

Dacă nu e bun proiectul, poate că a fost făcut în grabă, ca să se realizeze lucrarea mai repede, am putea crede. Nici vorbă de așa ceva, iar declarația de marţi a președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, bagă lucrurile și mai mult în ceață:

”Încă de la început, m-am mirat de ce durează atât de mult proiectul. Au stat un an ca să-l întocmească și mă întrebam dacă nu cumva e vorba de sediul Pentagonului, de durează atât de mult. Acum, aflăm că proiectul nu e bun. Spitalul de copii este imaginea perfectă a administrației Robu, a meritocrației liberale și, din păcate, copiii suferă cel mai mult”.

Realizarea noului corp de clădire costă aproximativ zece milioane de euro, iar lucrările ar fi trebuit terminate la sfârștiul acestui an.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns