Cea mai vârstnică timișeancă a împlinit 105 ani

cea mai batrana

În casa unei familii din Ghiroda a avut loc, în ultima zi a săptămânii trecute, un eveniment cu totul special. Sărbătorita a fost o doamnă care a împlinit nu mai puțin de 105 ani și care ar putea fi cel mai vârstnic locuitor din Timiș.

Febronia Vinchici, una dintre puținele persoane centenare din județ, a primit din partea Consiliului Județean Timiș o diplomă de longevitate, flori, dar și un cadou în bani și o icoană.

”Mă bucur că am avut ocazia să vizitez această familie în care cel mai vârstnic membru a aniversat 105 ani, și care probabil la ora actuală este cel mai longeviv cetățean al județului. Am considerat că este bine să ajung și eu în calitate de prieten al tuturor oamenilor din Ghiroda și al tuturor bănățenilor, și în al doilea rând în calitate de președinte al consiliului județean, pentru a putea face un mic cadou, deoarece nu putem rămâne indiferenți în fața unei asemenea aniversări rar întâlnite. Sigur că la 105 ani trebuie să ai mult ajutor de la Dumnezeu ca să poți să te regăsești în starea în care se află doamna Febronia, iar eu sunt convins că familia este alături de ea și o va ajuta în continuare”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care a fost prezent la aniversare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns