Cea mai scurtă săptămână de școală din acest an școlar

Cea mai scurtă săptămână de școală din acest an școlar

Cea mai scurtă săptămână de școală din acest an școlar

Cea mai scurtă săptămână de școală din acest an școlar este săptămâna 28 noiembrie – 2 decembrie, care are doar două zile de cursuri pentru elevi – 28 și 29 noiembrie, scrie edupedu.ro.

Este săptămâna în care zilele libere legale de 30 noiembrie – Sfântul Andrei, 1 decembrie – Ziua Națională a României au fost completate de ziua de 2 decembrie, stabilită ca zi liberă de Guvern încă de iarna trecută.

CITEȘTE ȘI: Un timișorean care seamănă perfect cu Ionuț Nasleu, celebrul consilier personal  al fostului primar Robu, a fost pescuit din Bega, după ce a ieșit dintr-un club de noapte (video)

Conform calendarului anului școlar 2022-2023 aceasta este cea mai scurtă săptămână de școală.

După cele trei zile liber și după weekendul, elevii revin la școală pe 5 decembrie pentru încă 14 zile de cursuri până la finalul Modulului 2 și implicit până la Vacanța de iarnă, care începe pe 23 decembrie și se termină pe 8 ianuarie.

Concret, Modulul 2 de cursuri a început luni, 31 octombrie 2022, și se încheie joi, 22 decembrie 2022.

Modulul 3 de cursuri începe luni, 9 ianuarie 2023, și durează până vineri, 3 februarie 2023, respectiv vineri, 10 februarie 2023, sau vineri, 17 februarie 2023, la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, după caz.

Vedeți aici calendarul anului școlar pentru Timiș.

 

Reamintim că ziua liberă de 2 decembrie va fi recuperată de elevi și profesori până pe 21 decembrie, prevede un document al Inspectoratului Școlar Sibiu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *