Cea mai scumpă cameră de hotel de pe litoralul românesc, unde o noapte de cazare te costă mai mult decât o casă într-un sat la ţară

Timişenii intră deja în... vraja mării. Vacanţele pe litoral sunt la mare căutare

Un adult care vrea să îşi petreacă weekendul 5-7 iulie în confortul oferit de hotelurile clasate cu 5 stele de pe litoralul românesc poate să ajungă să plătească nu mai puţin de 10.175 de lei.

Potrivit informaţiilor de pe o platformă de rezervări hoteliere, acesta este preţul listat pentru cele două nopţi de cazare din intervalul menţionat la hotelul Vega, aflat în Mamaia. În preţ sunt incluse două mese.

Valoarea reprezintă, în acest moment, echivalentul a opt salarii minime nete şi a peste trei salarii medii nete pe economie.

La Phoenicia Royal Hotel, o altă proprietate de cinci stele din Mamaia disponibilă în perioada respectivă, preţurile ajung la 5.023 de lei.

Desigur, în Mamaia există şi opţiuni de cazare mai ieftine: pentru aceeaşi perioadă, cel mai mic preţ listat pe aceeaşi platformă de rezervări este de 270 de lei, reprezentând suma pe care o pot plăti turiştii dispuşi să îşi petreacă weekendul într-o vilă aflată la 4,9 kilometri de centrul staţiunii, scrie businessmagazin.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *