Cea mai proasta glumă cu coronavirus. Dacă primești mesajul ăsta nu-l da mai departe

Coronavirus a dat nastere si unor glume nu foarte bune in mediul online. Un mesaj circula intens pe toate grupurile de Whatsapp dar si pe Facebook prin care se anunta ca festivitatile de 1-8 martie ar fi fost anulate printr-o hotarare de guvern. Mesajul e unul fals, nu-l dati mai departe pentru a nu da nastere confuziilor intre informatiile oficiale si simplele bancuri.

CITEȘTE ȘI: Noul coronavirus a ucis în toată Europa 13 oameni, iar virusurile gripale au secerat în această iarnă 45 de români

O gluma circula intens in mediul online. Multi oameni au luat in serios textul de mai. jos si chiar au crezut ca autoritatile au introdus anumite restrictii de 1-8 Martie. Daca primiti si voi acest mesaj aveti grija sa nu-l dati mai departe pentru a nu produce confuzie intre banale glume si comunicarile oficiale ale autoritatilor intr-o situatie atat de delicata precum este raspandirea coronavirus, scrie realitatea.net

Mai mult, gluma a fost crezuta de multi tocmai pentru ca in alte tari s-au impus masuri de restrictionare a intalnirilor publice organizate. Iata textul glumei neinspirate:

„Hotărâre de guvern HG 216, dat pe 25.02.2020 și publicat în Monitorul oficial. În vederea preîntâmpinării virusului chinezesc Guvernul României hotărăște:
1. Sărbătorirea zilelor de 1 și 8 martie este strict interzisă.
2. Adunarea femeilor în incinte de tip Mall, magazine de haine și parfumuri, baruri sau restaurante este interzisă.
3. Între 1 și 8 martie este interzisă manipularea bancnotelor de orice fel, știut fiind ce vectori purtători de viruși sunt aceste hârtii.
4. Se interzice achiziționarea de flori, bomboane, cadouri și alte elemente ce pot transmite viruși periculoși.
Fac excepție adunările de la manifestațiile sportive de tip fotbal și întrunirile bărbătești la restaurante și terase populare.”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns