Cea mai murdară stradă din Timișoara (foto)

Zilele trecute, Garda de Mediu a amendat Primăria Timișoara pentru gunoaiele omniprezente pe străzile orașului.

CITEȘTE ȘI: Maşină străpunsă frontal de parapet, şoferul a fost transportat la spital (Video)

Nu știm ce efect va avea amenda de 15.000 de lei și, sincer, ne îndoim că situația se va schimba peste noapte, fiindcă administratorii metropolei par depășiți de situație.

Echipajele poliției locale trec zilnic pe lângă focarele de infecție de pe strada Lorena

Din Mica Vienă, Timișoara riscă să se transforme în Micul Napoli, imaginile pe care le atașăm acestui text fiind edificatoare.

Am făcut fotografiile în această săptămână pe strada Lorena, la câteva sute de metri de sediul Poliției Locale Timișoara (care, culmea, are printre atribuții și depistarea rampelor de gunoi clandestine), aflat pe o stradă paralelă, Avram Imbroane.

 

Napoli – 2008
Timișoara – 2019

 

Fotografiile sunt recente, însă gunoaiele de pe probabil cea mai murdară stradă din oraș îi “încântă” de multă vreme pe trecători… Mormanele urât mirositoare sunt presărate din loc în loc, șirul de “nestemate” culminând cu “perla coroanei” – o mașină înconjurată de deșeuri de toate felurile -, o imagine aproape identică cu cea postată pe Wikipedia, într-un articol vechi de un deceniu și având ca temă criza gunoaielor din Napoli!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Cea mai murdară stradă din Timișoara (foto)

  1. Lansam concursul Cea-mai-murdara-strada, Cel-mai-murdar-bulevard si Cel-mai-murdar-parc?… Obiective turistice 2021…

  2. Pentru infrumusetarea orasului propun sa se mai demoleze niste garaje,iar locurile virane rezultate sa fie amenajate precum cele din fotografiile prezentate in articol….Cu alte cuvinte garajele sunt urate si inestetice,iar mormanele de gunoaie de pe terenurile virane ale primariei sunt exact ceea ce ne trebuie si la ce am visat…in majoritate

  3. Peste tot prin cartiere zac mormane de resturi vegetale rezultate de la zapada din decembrie si taierile de primavara.

  4. Nu este deloc cea mai murdara si necuratata, marea majoritate a strazilor dintre blocuri, spatiile virane , colturile de strada sunt de un jeg vomitiv.

    Nu se face absolut nimic nici pentru asanarea mizeriei, ca sa nu mai vorbim de preventie, pol locala este complet absenta exceptand obiectivele lui Robu.
    Timisoara, orasul gunoaielor!

Lasă un răspuns