Cea mai bună profesoară de română din două județe este cântăreață de muzică populară

Examenul de titularizare scoate la iveală situații aparte. O tânără care îmbină cu succes cariera de cântăreață de muzică populară cu cea de profesoară de română a fost singura care a reușit să obțină nota maxima la titularizare, în două județe. Povestea este însă mai lungă.

CITEȘTE ȘI: Cursă nebună între două TIR-uri pe autostradă, spre Timişoara. Video!

În Bistrița-Năsăud și Cluj, singurul 10 curat la Limba Română la titularizare a fost obținut de o sîngeorzancă. Anamaria Mihăilă îmbină cu succes catedra cu muzica populară,  notează bistriteanul.ro

Anamaria Mihăilă  are 26 de ani, este din Sîngeorz-Băi și a terminat Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Tânăra este profesoară de doi ani, predând până acum în localitatea Feleacu de lângă Cluj-Napoca și în Turda. Anul acesta a vrut să-și încerce norocul și acasă și deși are 10 curat la titularizare sunt șanse ca anul școlar ce urmează să o prindă tot suplinitoare.

Citește mai mult AICI

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Dan A. 26 iulie 2019
Desteapta, frumushica, dar cam "dark" si mistico-religioasa, video-clipuri facute in biserica, etc. Printre melodiile ei: "La umbra Crucii Tale", "Rugaciunea copilului orfan", "Doamne, esti a mea iubire", "Al Iudeii imparat".
@Electric : 26 iulie 2019
Ha, ha, haaa !!! Tare !!!
electric 25 iulie 2019
Ce se potriveste portul popular cu ceasul cat borcanul de la mana :)) Suntem ca in filmele istorice cand pe fundal se vad stalpii de la retelele energetice de inalta tensiune