Cea mai bună profesoară de română din două județe este cântăreață de muzică populară

cantareata

Examenul de titularizare scoate la iveală situații aparte. O tânără care îmbină cu succes cariera de cântăreață de muzică populară cu cea de profesoară de română a fost singura care a reușit să obțină nota maxima la titularizare, în două județe. Povestea este însă mai lungă.

CITEȘTE ȘI: Cursă nebună între două TIR-uri pe autostradă, spre Timişoara. Video!

În Bistrița-Năsăud și Cluj, singurul 10 curat la Limba Română la titularizare a fost obținut de o sîngeorzancă. Anamaria Mihăilă îmbină cu succes catedra cu muzica populară,  notează bistriteanul.ro

Anamaria Mihăilă  are 26 de ani, este din Sîngeorz-Băi și a terminat Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Tânăra este profesoară de doi ani, predând până acum în localitatea Feleacu de lângă Cluj-Napoca și în Turda. Anul acesta a vrut să-și încerce norocul și acasă și deși are 10 curat la titularizare sunt șanse ca anul școlar ce urmează să o prindă tot suplinitoare.

Citește mai mult AICI

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cea mai bună profesoară de română din două județe este cântăreață de muzică populară

  1. Ce se potriveste portul popular cu ceasul cat borcanul de la mana :)) Suntem ca in filmele istorice cand pe fundal se vad stalpii de la retelele energetice de inalta tensiune

  2. Desteapta, frumushica, dar cam „dark” si mistico-religioasa, video-clipuri facute in biserica, etc. Printre melodiile ei: „La umbra Crucii Tale”, „Rugaciunea copilului orfan”, „Doamne, esti a mea iubire”, „Al Iudeii imparat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *