Ce tip de aspirator preferi?

Ce tip de aspirator preferi?

Când vine vorba despre curățenie, fiecare gospodină are anumite preferințe în ceea ce privește aparatele și accesoriile pe care le folosește.

Pentru că sunt mai multe tipuri de aspiratoare, te ajutăm să alegi trei dintre cele mai folosite:

1. Aspiratorul clasic 

Deși se poate lăuda cu un nivel de aspirare destul de bun, a cam pierdut teren în fața variantelor mai ușor de utilizat și care sunt mai la îndemână.

Totuși, este ideal pentru locurile greu accesibile datorită tuburilor cu extensie și pentru aspirarea excelentă a covoarelor și mochetelor.

Înainte de a-l achiziționa, verifică nivelul de zgomot pe care îl face (unele chiar sunt deranjante) și capacitatea sacului în care se strânge praful (cu cât este mai mare, cu atât ești nevoită să îl golești mai rar).

Nu uita și de calitate și durabilitate pentru că nu este de dorit să îl schimbi după un an.

2. Aspiratorul vertical

Și acesta aspiră destul de bine, îl ai la îndemână tot timpul și nu are fir, așa că vei avea mai multă flexibilitate.

Un mic impediment ar fi, și anume că trebuie să te asiguri că are bateria încărcată, cu câteva ore bune înainte de a începe curățenia.

Ca să nu ai surprize, pune pune aspiratorul la încărcat imediat după ce ai terminat treaba cu el. În plus, unele modele vin la pachet și cu o talpă atașabilă în care poți să pui apă și detergent pentru a spăla podelele.

Altele au posibilitatea de a se detașa și se pot folosi ca aspirator de mână, fiind de mare ajutor pentru a curăța suprafețe mici, ascunse, spațiile dintre canapelele sau scaunele mașinii.

3. Aspiratorul robot

Atunci când vrei să muncești mai puțin, să eficientizezi timpul și să menții casa mereu curată, clar trebuie să faci o astfel de achiziție.

Este o unealtă absolut genială, de care te vei îndrăgosti iremediabil, mai ales că va face treaba în locul tău.

Este suficient să descarci o aplicație specială pe care producătorul o indică și, cu o singură atingere, robotul se va apuca de aspirat.

Va face asta când dorești tu, chiar și atunci când tu ești la birou sau la cumpărături, astfel încât când ajungi totul va fi impecabil.

Asigură-i spațiul liber de mișcare pentru ca să acopere o zonă cât mai mare.

Ai în vedere și faptul că este destul de înalt și lat, iar dacă distanța dintre mobilier nu e suficient de mare nu va avea cum să pătrundă peste tot.

Dacă ai animale de companie este de asemenea un bonus să îl ai pentru că îndepărtează cu ușurință firele de păr sau grăunțele de nisip de lângă litieră.

Unele modele au mop integrat, așa că ai asigurată și împrospătarea.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns