Ce și-ar fi dorit edilii unei comune timişene și nu au reușit. Dar nu se lasă…

primaria gottlob

Vorbim prea des de realizări și prea puțin despre nereușite, cu toate că și acestea fac parte din cotidian. Dacă ne oprim la acestea din urmă și ne referim la comuna Gottlob, atunci trebuie să spunem că, în ciuda demersurilor repetate, edilii nu au izbutit să aducă gazul metan în satele componente.

Aceasta, în condițiile în care pe teritoriul administrat există două sonde de gaz, iar magistrala chiar îl transversează. Proiectul de înființare a rețelei de gaz a fost depus pentru obținerea aprobărilor necesare pe la diverse autorități în ultimii ani și zace, probabil, pe un raft al dosarelor uitate.

De ani buni el a fost depus și la Ministerul Economiei, fără să fi căpătat măcar un răspuns cât de mic, dătător de speranțe pentru mai târziu. Dacă poate constitui o consolare pentru cineva din Gottlob, inclusiv pentru cei care au întreprins aceste demersuri, atunci trebuie amintit că nici edilii din Lovrin sau cei din Comloșu Mare nu au fost mai convingători când a venit vorba de extinderea rețelelor de gaz până în comuna lor.

Cum, însă, bănățenii „nu se lasă”, indiferent din ce colțișor de țară au ajuns ei pe aceste meleaguri, tot așa și edilii din Gottlob promit că vor face la fel, adică vor continua demersurile… până când vor reuși.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ce și-ar fi dorit edilii unei comune timişene și nu au reușit. Dar nu se lasă…

  1. O lucrare absolut necesara, dar care pt. factorii de decizie s-ar putea sa nu aibe justificare, avand in vedere populatia aflata intr-o continua scadere. Depinde acum si cat va fi pretul bransarii la gaz, exista si multi pensionari cu pensii mici in comuna. Dar si oameni mai saraci. Cred ca este totusi o alternativa buna la folosirea lemnelor, care sunt tot mai scumpe si greu de gasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *