Ce se întâmplă cu anul școlar? Precizări de la ministrul Educației

clasa

Ministrul Educației Monica Anisie a declarat pentru Știrile Pro TV că, în acest moment, ”nu se pune problema să repetăm sau să înghețăm anul școlar”.

CITEȘTE ȘI: Înlesniri pentru concediile medicale

”Nu se pune problema să repetăm sau să înghețăm anul școlar. Ministerul Educației, specialiști din ministerul Educației, lucrează la mai multe scenarii care au în vedere evoluția situației epidemiologice din țara noastră. În momentul în care vom avea aceste scenarii gata vom ieși cu ele public, tocmai pentru a informa pe toată lumea despre măsurile din sistemul de educație.

Vreau să-i asigur pe părinți, elevi, studenți că la acest moment Ministerul Educației nu ia sub nicio formă în calcul înghețarea anului școlar. Îi rog, însă, să stea în casă și să continue învățarea de acasă. Este importantă sănătatea copiilor noștri, este importantă siguranța noastră, a tuturor, și ca atare îi asigur că Ministerul Educației se preocupă și de ceea ce se va întâmpla cu sistemul de educație după ce vom trece de această situație grea în care ne aflăm.” – a declarat ministrul Educației pentru www.stirileprotv.ro.

Întrebată de corespondentul Pro TV Roxana Hulpe ce prevăd aceste scenarii și dacă este posibil să se prelungească anul școlar pe timp de vară, ministrul Anisie nu a putut să dea detalii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns