Ce a făcut un oltean cu permis englezesc şi cu maşină înmatriculată în Austria

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere englezesc fals.

În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de la graniţă cetăţeanul român Florin M., în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul pe raza județului Olt, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Jetta, înmatriculat în Austria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un document care avea însemnele autorităților din Marea Britanie. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma efectuării verificărilor în baza de date, aceștia au stabilit că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control, în urma frecventării unui curs de conducere auto, din Marea Britanie, unde a plătit suma de 800 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns