Ce au găsit inspectorii OPC într-un restaurant din Timișoara. Mizerie de nedescris și alimente expirate, din 2015! (foto și video)

control 6

Comisarii de la Protecția Consumatorilor continuă controalele, iar seria neregulilor depistate continuă.

control 1

Astfel, la un restaurant din Timișoara, s-au găsit alimente ce aveau data de expirare în toamna anului 2019, ba chiar și unele expirate din 2015!

control 5

Pe lângă aceste nereguli, comisarii de la Protecția Consumatorilor au găsit o mizerie greu de descris în cuvinte, atât în spațiile de preparare, cât și în cele de păstrare a alimentelor.

control 2

Imaginile prezentate reflectă doar un caz din multitudinea existentă, lucru ce ar trebui să dea de gândit tuturor celor care iau masa în oraș!

control 7

Lipsa igienei și ignorarea regulilor de păstrare și depozitare a alimentelor, dar și calitatea îndoielnică a ingredientelor pot duce la probleme severe de sănătate în rândul consumatorilor.

control 4

„Duminica seara au fost efectuate controale și descoperite nereguli.

control 8

În cazul restaurantului din Timișoara, activitatea a fost suspendată și produsele neconforme au fost retrase de la comercializare”, a declarat comisarul-șef Sorin Susanu.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Ce au găsit inspectorii OPC într-un restaurant din Timișoara. Mizerie de nedescris și alimente expirate, din 2015! (foto și video)

 1. Mulțumim frumos Renașterea ! Păi bine măi neisprăviților, să nu cumva să scrieți numele restaurantului ca nu cumva să-i diminuați clientela. Păi voi fraternizați cu infractorii în loc să vă ajutați cititorii, lasă să meargă fraierii să mănînce mîncare expirată de 6 ani că noi nu megem că știm despre cine e vorba ! Să vă fie RUȘINE ! sînt curios în cîte minute îmi va șterge comentariul, cenzura de la Renașterea, singurul compartiment care funcționează bine și rapid acolo !

   1. Mulțumesc de informație, e bine de știut ca să nu mai călcăm pe acolo, dar o așteptam de la cei care se cheamă și se consideră jurnaliști ! Nu cred că nu știau ei despre cine e vorba chiar și fără a le fi comunicat numele de la OPC, dar e mai bună și mai sigură politica struțului, capul plecat și ascuns, sabia nu-l taie !

    1. Pe scurt din analiza pe care singur am facut-o, fara a judeca si a tine partea cuiva.
     Duminica seara a fost control pe malul begheiului la mai multe locații, iar faptul ca zaza este inchis este un bad timing.
     Am cercetat un pic si am vazut ca Zaza nu are pastrav in meniuin 2015, acest local nu exista, deci nu avea cum sa fie produse expirate in bucataria lor.
     Am intrebat prin mesaj pe pagina de facebook de la zaza si am primit un raspuns foarte ok in care cei responsabili mi-au spus ca in urma controlului ei trebuie sa schimbe linoleul si sa zugraveasca in magazie si bucatarie. In aceste conditii bucataria nu poate functia si ca atare au inchis
     MI-au mai spus ca acel aragaz care apare in poze nu este al lor, ai avand alt model. Legat de celelalte aspecte mentionate in articolele de presa, ei m-au asigurat ca pot dovedi ca marfa este intotdeauna proaspata, aprovizionarea realizandu-se zilnic.
     Nu mai aveti prejudecati, nu mai puneti oamenii la zid fara a sti despre ce este vorba, intrebati direct la sursa pentru ca accesul este facil.
     Faptul ca Zaza este singurul local inchis este doar o pura coincidenta.

     1. Evident ca nu e Zaza. Mmm este probabil omul concurentei, pus sa faca agitatie.

 2. Trebuia inchis definitiv si patronul respectiv sa nu mai aibe dreptul niciodata sa deschida vreo afacere plus o amenda sa trebuiasca sa-si  vinda casa sa o poata plati 

  1. De acord.
   Inchis definitiv.
   Patronul sa nu mai poata desf act economice in domeniul alimentatiei pe viata.
   Iar amenda , asa cum a scris domnul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *