Ce au găsit inspectorii OPC într-un restaurant din Timișoara. Mizerie de nedescris și alimente expirate, din 2015! (foto și video)

Comisarii de la Protecția Consumatorilor continuă controalele, iar seria neregulilor depistate continuă.

Astfel, la un restaurant din Timișoara, s-au găsit alimente ce aveau data de expirare în toamna anului 2019, ba chiar și unele expirate din 2015!

Pe lângă aceste nereguli, comisarii de la Protecția Consumatorilor au găsit o mizerie greu de descris în cuvinte, atât în spațiile de preparare, cât și în cele de păstrare a alimentelor.

Imaginile prezentate reflectă doar un caz din multitudinea existentă, lucru ce ar trebui să dea de gândit tuturor celor care iau masa în oraș!

Lipsa igienei și ignorarea regulilor de păstrare și depozitare a alimentelor, dar și calitatea îndoielnică a ingredientelor pot duce la probleme severe de sănătate în rândul consumatorilor.

„Duminica seara au fost efectuate controale și descoperite nereguli.

În cazul restaurantului din Timișoara, activitatea a fost suspendată și produsele neconforme au fost retrase de la comercializare”, a declarat comisarul-șef Sorin Susanu.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

7 Comments
Jony 4 august 2021
Trebuia inchis definitiv si patronul respectiv sa nu mai aibe dreptul niciodata sa deschida vreo afacere plus o amenda sa trebuiasca sa-si  vinda casa sa o poata plati
Mishu 3 august 2021
Mulțumim frumos Renașterea ! Păi bine măi neisprăviților, să nu cumva să scrieți numele restaurantului ca nu cumva să-i diminuați clientela. Păi voi fraternizați cu infractorii în loc să vă ajutați cititorii, lasă să meargă fraierii să mănînce mîncare expirată de 6 ani că noi nu megem că știm despre cine e vorba ! Să vă fie RUȘINE ! sînt curios în cîte minute îmi va șterge comentariul, cenzura de la Renașterea, singurul compartiment care funcționează bine și rapid acolo !