CCIA Timiș continuă seria acțiunilor privitoare la economia circulară

cciaecocirwe

În cadrul Proiectului “Western Balkan Circular and Climate Innovation – BEACONS”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, în colaborare cu partenerii, organizează în data de 11 noiembrie, în intervalul orar 12 – 13,40, un nou seminar online din seria de șapte acțiuni prevazute în proiect, cu temă: “Sisteme circulare de mare randament și eficicacitate bazate pe apă și materiale”.

Scopul principal al webinar-ului este acela de a promova cooperarea circulară transnațională și de a evidenția principiile cheie ale fluxurilor de materii prime naturale, modul în care se pot integra fluxurile de materiale industriale și economice în cele naturale, închizând astfel bucla (procesul).

Proiectul CE BEACONS vizează în principal construirea unui ecosistem transnațional în regiunea balcanică, pentru  punerea în aplicare a inovării circulare în afaceri și crearea de piețe circulare și este  derulat de CCIA Timiș în colaborare cu Institutul pentru Climă, Mediu și Energie Wuppertal (Germania), Cleantech (Bulgaria), Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare și Inovare în IC&T Atena și Cirekon Belgrad.

Înregistrarea participării se face accesând link-ul: https://www.eventbrite.com/e/127425951451.

Informații suplimentare, la nr. tel. 0724.022.254, e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Adriana Leș, coordonator de proiect din partea CCIA Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *