CCIA Timiș a deschis un birou nou

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș vine în întâmpinarea firmelor cu un nou birou, deschis recent în Timișoara.

„Deschiderea acestui birou va ajuta ca problemele agenților economici să fie mai bine înțelese. Ne vom implica și vom susține companiile în toate activitățile lor, acolo unde ne solicită sprijinul. Totodată, biroul le oferă firmelor acces direct la toate serviciile oferite de noi”, afirmă Florica Chiriță, Președinte Executiv al CCIA Timiș.

Biroul CCIAT funcționează pe str. Paris nr.2A (clădirea Iprotim, intrarea din stradă). Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 9 şi 14, iar gtama de servicii prestate eswte largă, constând în: consultanță juridică și de afaceri de la A la Z, înscrieri în Registrul Național de Publicitate Mobilliară  – RNPM, certificări,  certificate de origine, avize de forță majoră, certificări de membru CCIAT, certificare semnătură administrator societate, certificat atestare calitate IMM, finanțări europene, informații despre fonduri structurale și de investiții europene, asistență privind accesarea fondurilor nerambursabile,  asistență management de proiect, relații interne și internaționale, organizare evenimente de business: misiuni economice, parteneriate de afaceri, evenimente de informare etc, organizare târguri-expoziții, promovarea intereselor și imaginii firmelor pe piețele externe, asistență în vederea accesării piețelor străine, facilitarea de contacte cu misiuni diplomatice ale României în străinătate, respectiv străine în România, oportunități de afaceri, formare și perfecționare profesională, cursuri autorizate,  cursuri neacreditate, cursuri gratuite finanțate prin proiecte, Curtea de Arbitraj de pe lângă CCIAT, organizarea de arbitraj intern și internațional, alte modalități alternative de soluționare a litigiilor, Centrul Regional de Promovare a Proprietății Industriale Timiș, informații și consultanță primară în domeniul dreptului de proprietate industrială (brevete de invenție, mărci, desene și modele industriale), Centrul Zonal de Informare Standarde ASRO, informații și consultanță privind produsele şi serviciilor ASRO, acces la achiziționarea produselor ASRO tip standarde.

Detalii, la nr. tel. 0768.794.522, e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Flavia Sorca, consultant cameral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns