CAZ TERIFIANT: Şi-a călcat soţia cu maşina, după care s-a sinucis intrând într-o ţeavă de gaz – VIDEO

Eveniment de o gravitate extremă: un bărbat a dat cu autoturismul peste soția cu care se afla în divorț, după care, cu același autovehicul, s-a sinucis intrând într-o țeavă de gaz și un zid.

Dana, de 40 de ani, și Iuliu, de 42 de ani, erau căsătoriți de 19 ani și împreună aveau o fetiță în vârstă de 10 ani, scrie ziarulclujean.ro. De ceva timp, femeia a intentat divorț, iar soțul ei nu s-a putut obișnui cu gândul că va fi părăsit. Pe data de 19 ianuarie 2017, magistrații au dat ultimul termen pentru divorț, cel final. Nu a mai așteptat! Vineri seara, Iuliu și-a pus în aplicare planul diabolic.

Bărbatul a luat mașina și a așteptat ca soția lui să iasă din curte. În acel moment de nebunie, el a călcat pedala de accelerație și a dat cu autoturismul peste soție. Femeia accidentată a căzut ca secerată la pământ, într-o baltă de sânge. Iuliu și-a continuat drumul câteva sute de metri, iar la ieșire din localitatea Aghireșu Fabrici a intrat, spun anchetatorii, intenționat, într-un zid și o țeavă de gaz. La puține momente după impact, Iuliu a decedat.

Dana a fost accidentată grav, fiind transportată la spital cu picioarele rupte și este în stare de semiconștiență.

Criminaliști, polițiști și un procuror s-au deplasat la Aghireșu Fabrici. Anchetatorii au făcut cercetarea la locul unde a fost lovită femeia, dar și la locul unde bărbatul a decedat.

Sursa: romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “CAZ TERIFIANT: Şi-a călcat soţia cu maşina, după care s-a sinucis intrând într-o ţeavă de gaz – VIDEO

  1. Trebuia sa fi intrat el cu masina in zid si sa fi lasat femeia in pace. Sper sa supravietuiasca, altfel ramane copilul fara mama.

Lasă un răspuns