Caz halucinant. O femeie a mers cu un cadavru la bancă să ia un împrumut: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi” (video)

Caz halucinant. O femeie a mers cu un cadavru la bancă să ia un împrumut: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi”

Caz halucinant. O femeie a mers cu un cadavru la bancă să ia un împrumut: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi”

O femeie a fost arestată în Brazilia după ce a încercat să obțină un împrumut de la o bancă folosind cadavrul unui bărbat în vârstă de 68 de ani așezat într-un scaun cu rotile, scrie digifm.ro.

Potrivit poliției, Erika Vieira Nunes a intrat marți într-o sucursală bancară din Rio de Janeiro cu cadavrul lui Francisco das Chagas Rodrigues, așezat într-un scaun cu rotile. Ea i-a spus casierului că Rodrigues dorește un împrumut de 17.000 de reali (aproximativ 3.250 de dolari).

Nunes a încercat să-l facă pe Rodrigues să semneze documentele pentru împrumut, dar acesta era deja mort de câteva ore. Imaginile de pe camerele de supraveghere o arată pe Nunes ținând un stilou în mâna lui Rodrigues și mișcându-i-o deasupra hârtiei, dar fără succes.

CITEȘTE ȘI: Locuitorii din Ronaț sunt revoltați: primăria a îngustat străzile, a lărgit trotuarele dar le-a blocat cu stâlpi, iar Poliția Locală amendează rezidenții pe bandă rulantă

„Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi”, i-a spus Nunes lui Rodrigues, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere. „Dacă nu ești bine, te voi duce la spital”, a adăugat ea.

Angajații băncii au devenit suspecți și au alertat poliția. Nunes a fost arestată și este acuzată de tentativă de fraudă și profanare de cadavru.

Rodrigues a murit din cauze naturale, potrivit autopsiei. Nunes a declarat poliției că nu știa că el este mort.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *