Căutări disperate pentru găsirea a doi copii care au dispărut de acasă în toiul nopții, în vestul țării

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării a doi minori, dispăruți de la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: Administratorul public al unui oraș din vestul țării, reinfectat cu coronavirus

Dacă îi vedeți, nu ezitați să apelați gratuit 112, pentru a anunța imediat Poliția!

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, de către tatăl minorilor cu privire la faptul că în această dimineață, cei doi copii ai săi, CRISTOI ION SOLOMON, de 10 ani și CRISTOI ILEANA- MARIA, de 8 ani, au plecat de la domiciliu, din localitatea Petroșnița.

Cei doi minori au fost văzuți ultima dată aseară, în jurul orei 23.00, când tatăl acestora i-a lăsat în camera lor să doarmă.

SEMNALMENTE CRISTOI ION SOLOMON – înălțime 1.30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, fața alungită, ochi albaștri, nu are semne particulare.

CRISTOI ILEANA- MARIA- înălțime 1.20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, fața ovală, ochi albaștri, prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenții chirurgicale.

Nu se cunosc informații referitoare la vestimentația pe care o purtau la momentul plecării.

Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forțe, formate din polițiști, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri și voluntari.

De asemenea, la fața locului a fost adus un câine polițișt de urmă și a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa: Realitatea de Caras-Severin


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns