Cătălin Moroșanu, un model pentru tinerii din zona Jimbolia

buboi si morosanu

Tinerii din zona Jimboliei au avut parte de o surpriză foarte plăcută la sfârșitul săptămânii trecute.

Cătălin Moroșanu, unul dintre sportivii cu cea mai mare mare priză la public, a participat la o întâlnire cu tineretul din zonă (orașul Jimbolia, comunele Cărpiniș, Checea, Iecea Mare, Cenei și Săcălaz), răspunzând unei invitații venite din partea lui Cosmin Buboi, coordonatorul Zonei 3 Jimbolia a PNL și a lui Nicu Bitea, prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal (TNL).

La întâlnire a participat și Darius Postelnicu, primarul orașului Jimbolia. Cătălin Moroșanu, care este și vicepreședinte TNL, le-a vorbit tinerilor despre importanța practicării sportului și a rolului său în formarea și dezvoltarea umană.

”Ne bucurăm că tinerii din zona Jimboliei au putut să comunice cu Cătălin Mororșanu, care este nu doar un mare sportiv, ci și un model de reușită în viață.

Sper ca forța exemplului său să fie determinantă pentru tinerii noștri, pentru a avea cât mai mulți oameni de succes, așa cum este Cătălin Moroșanu”, a declarat Cosmin Buboi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cătălin Moroșanu, un model pentru tinerii din zona Jimbolia

  1. Poporul vrea paine si circ, asta primeste. Promovam bufoni si curve… putea sa ramana la sport, acolo se pricepe mai bine

Lasă un răspuns