Câtă inconştienţă! Un timişorean infectat cu Covid-19 a fugit din spital. Vecinii sunt îngroziţi (video)

suspect coronavirus

Sâmbătă seara, într-un bloc de pe Calea Aradului, str. Cugir, s-a petrecut un eveniment de o gravitate extremă, care i-a revoltat pe locatari.

Din spatele ușilor baricadate, pentru că nimeni n-a avut curaj să iasă din case, oamenii au aflat că unul dintre vecinii lor, despre care ei știau că ar fi internat la spital, ar fi plecat de acolo și a venit acasă. La fața locului au ajuns, apoi, echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță, dar încercările de a-l convinge pe om să iasă din locuință au eșuat.

Într-un final, ușa de la apartament a fost spartă, iar bărbatul a coborât și s-a urcat în ambulanță.

Cei care locuiesc în zonă au fost revoltați de cele întâmplate.

„Eu am pus un cearceaf în ușă, de frică. Locuiesc chiar pe scară cu acel om. Nu știm dacă e infectat, dar ne gândim că suspect este, din moment ce au venit după el și salvarea și poliția, iar cei de la salvare aveau echipamente de protecție. Nici nu mai îndrăznim să ieșim din case, știind că el a fost pe scară. Cerem autorităților să vină să dezinfecteze scara. Locuim, aici, familii cu copii, bătrâni bolnavi”, spune una dintre locatare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Câtă inconştienţă! Un timişorean infectat cu Covid-19 a fugit din spital. Vecinii sunt îngroziţi (video)

    1. Stimata Stoian ,,n” (asa ati scris dvs. Va referiti la primar spunind ,,a sters comentariul””? Al cui comentariu,al dvs. sau al altuia?? O intrebare pt. imbogatirea cunostintelor mele. Cum puteti dvs. sa stergeti comentariul meu (acesta)??? Sper ca in 2-3 ore sa-l cititi si sa-l stergeti.Varog sa-mi explicati cum se procedeaza. Mutumiri anticipate.

    1. Da de ce nu dezinfectati voi scara? Ce așteptați? nu mai exagerați asa, și dacă vreți sa va protejați, fiecare sa își dezinfecteze pe palier și gata. Care oricum ar trebui făcut de câteva ori pe săptămână. Sau măcar îmbibat preșul cu clor ca să nu aduceți virusul în casă.

  1. Draga Nicoleta, nu cred ca-ti cade nicoleta daca pui mana si faci ceva dezinfectie pe scara blocului in care locuiesti.
    Si nici la altii……Nu vreti sa va stearga si la c…..r primarul??????

  2. Dragi Timisoreni care-i tineti parte lui Robu, faceti foarte bine de-l pupati in c…r. De aceea suntem cum suntem si ne merge foarte „bine”, pt ca se poate vedea clar ca procedam ca si cum am „…mai rau sa nu fie”.

Lasă un răspuns