Căsuțele de la târgul de Crăciun înlocuiesc halele de lactate-carne. Soluții pentru piețele închise din Timișoara

casute

Căsuțele care erau folosite la târgurile de Crăciun și de Paști vor fi folosite pentru a le permite comercianților de lactate și carne să își continue activitatea în piețele din Timișoara.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că au fost găsite soluții pentru ca piețele să rămână deschise în oraș.

“Împreună cu colegii din Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Timișoara, cu directorul SC Piețe SA și cu Poliția Locală am lucrat ieri și azi la o soluție pentru Piața Iosefin (care funcționează integral într-un spațiu închis) și pentru halele de carne și lactate din piețele Badea Cârțan, Doina, Lipovei, 700, Giroc și Dacia”, spune Dominic Fritz.

Astfel, producătorii din Piața Iosefin vor fi mutați în parcarea din fața clădirii și va fi improvizată o piața volantă. În plus, circulația între Bulevardul Regele Carol I și Splaiul Tudor Vladimirescu va fi închisă.

“Pentru comercianții de carne și lactate din toate piețele menționate mai sus, am început să montăm căsuțele folosite la târgurile de Crăciun și Paști în Piața Badea Cârțan și Piața 700. Așa toți producătorii/comercianții din piețele agroalimentare din Timișoara vor putea vinde produsele lor în continuare”, a precizat Dominic Fritz.

Duminică seara a început montarea căsuțelor pentru comercianți în Piața Badea Cârțan, urmând ca în cursul nopții să fie montate și cele dn Piața 700. Reprezentanții primăriei anunță că luni dimineața va fi pregătit și spațiul pentru piața volantă din Iosefin.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *