Case noi într-o localitate din Timiş! Primăria a concesionat deja 170 de parcele, iar alte 31 le-a atribuit unor tineri

case noi 5

În materie de înnoire a zestrei sale de locuințe, o localitate din Timiş înregistrează o dinamică relativ constantă, fără a surprinde însă prin numărul anual al unităților care se edifică.

În general, în ultima perioadă, s-au ridicat circa 30-40 de case anual. Ținând cont că unitatea administrativă înglobează și zece sate, pe lângă orașul propriu-zis Făget, evoluția rezidențială este mai puțin vizibilă, poate, decât în alte locuri.

Colonia Mică este însă localitatea unde s-a construit cel mai mult. Aici, de altfel, sunt amplasate cele mai numeroase din proiectele rezidențiale ale Făgetului. Acest lucru se datorează, în primul rând, unui plan urbanistic de zonă promovat de primărie, prin care au fost concesionate 170 de parcele, iar alte 31 au fost atribuite tinerilor pe baza prevederilor Legii 15/2003.

Conform viceprimarului Vasile Sită, în prima etapă au fost edificate 56 de locuințe, iar în a doua etapă, 114. Colonia Mică, aflată doar la doi kilometri de oraș, este cu adevărat cea mai frumoasă zonă rezidențială a orașului.

faget 1

Ritmul de construire se menține și în acest an. Astfel, până la această dată, primăria a eliberat 31 de certificate de urbanism și 14 autorizații de construire.

Trebuie însă remarcat că aceste locuințe noi se înalță pe străzi diferite din Făget, dar și în mai toate localitățile aparținătoare, ceea ce arată că zona este preferată pentru un rost de viață de către cei care își investesc banii câștigați în noile case.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns