Căsătoriile dintre copiii de USR-iști și cei din PNL sau PSD, sub semnul întrebării

casatoriile

Un sondaj de opinie realizat de USR Plus în rândul electoratului propriu a stârnit mare agitație pe rețelele de socializare. Una dintre întrebări este considerată a fi de un rasism extrem, motiv pentru care sondajul a fost oprit, în urma mai multor presiuni.

CITEŞTE ŞI: Raoul Trifan, timişoreanul candidat la Senat, atacat dur de colegi din alianţă: nu e antreprenor, ci doar un angajat, cu nimic peste medie

Iată sum sună întrebarea: ” Cum v-ați simți dacă fiica/fiul dumneavoastră s-ar căsători cu cineva care este membru sau simpatizant PSD/PNL?”.

Variantele de răspuns erau următarele: deloc confortabil; nu prea confortabil; oarecum confortabil; foarte confortabil; nu știu/nu răspund. Inițiatorii sondajului au menționat că cerceterea este utilă  pentru partid ca mișcare politică, precum și pentru un studiu academic în sociologie politică.

Totuși, echipa de campanie a precizat ulterior că a decis să oprească sondajul, fără a preciza cauzele. Neoficial, în mediul virtual au apărut reacții care condamnau întrebarea referitoare la căsătoriile copiilor celor din USR cu cei din PSD sau PNL, fiind comparată cu relațiile dintre evrei și arieni din perioada fascistă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Căsătoriile dintre copiii de USR-iști și cei din PNL sau PSD, sub semnul întrebării

  1. Asta este față reală a USR. Fac greșeli peste greșeli și mai speră și la un procent bun?Ce minte sclipitoare poate accepta asemenea sondaj?Am vazut ca se spune că 2 sociologi au făcut acest chestionar ,dar apoi a fost oprit.Nu cred că nimeni din conducerea centrală a USR și PLUS nu a stiut de aceste intrebari cu tentă de discriminare.Departe de mine a fi fan PNL și PSD, sunt susținător al USR dar acesta ,,eroare”trebuie cineva să-și o asume ,acum,astăzi și nu după 6 .decembrie .

  2. Sa inteleg ca pentru usr psd egal pnl ? In acest caz usr poate sa se alieze in viitor cu pnl, ca doar pina cum s-a dovedit un membru mai tinar al psd.

  3. Nu e greseala, e FASCISM.
    Adica doua persoane care se iubesc nu au voie sa se casatoreasca din cauza convingerilor politice ale parintilor ?
    Seamana cu puritatea rasiala a lui Hitler si legile rasiale din al doilea razboi mondial.
    Pe linga consult psihologic necesita supraveghere din partea institutiilor abilitate acesti extremisti,

Lasă un răspuns