Casa de Cultură a Studenților încă nu e acasă

casa studentilor 1

Sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara se află într-o clădirea ce aparține acum Episcopiei romano-catolice. Ca urmare, studenții sunt nevoiți să plătească o chirie lunară.

În ultimul timp, conducerea instituţiei s-a aflat în imposibilitatea de a mai plăti chiria către episcopie, deoarece Ministerul Tineretului şi Sportului nu a trimis banii necesari.

Situația trenează de mai bine de doi ani. Vlad Gârboni, directorul Casei de Cultură a Studenţilor, ne-a declarat că a avut şansa să beneficieze de foarte multă înţelegere din partea proprietarilor clădirii.

CITEŞTE ŞI: Timişoreanul Dan Negru a rămas fără voce! A dat 500 de lei s-o recupereze, dar degeaba

Cu toate că reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului au promis că vor rezolva situaţia, lucrurile au fost lăsate să treneze.

După ce Primăria Timişoara a reprimit în patrimoniu şapte cinematografe, Nicolae Robu a promis că va atribui una dintre locaţii studenților.

CITEŞTE ŞI: Alertă meteo. Ploi torenţiale şi descărcări electrice, începând de duminică ora 14

Activitatea de predare-primire a cinematografelor între Radef și primărie s-a întins însă pe o perioadă mai lungă decât cea preconizată.

Prin urmare, primarul are în vedere și varianta ca, dacă cinematograful ”Timiș” va găzdui o sală de spectacole, acolo să se poată produce și tinerii studenți, alături de alți artiști.

Cât despre un nou sediu pentru Casa de Cultură a Studenților, primarul încă promite să-i sprijine pe tineri: ”Sută la sută îi ajutăm”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *