Timişoreanul Dan Negru a rămas fără voce! A dat 500 de lei s-o recupereze, dar degeaba

Dan Negru a rămas fără ce l-a făcut celebru: vocea lui, timbrul inconfundabil, prezentarea “strigată” a emisiunilor! Din fericire pentru el, doar temporar, dar chiar și așa, planurile i-au fost cumva încurcate.

Prezentatorul identificat cu Antena 1 și mai ales cu Revelioanele acestui post TV (au apărut și glume pe seama acestui fapt!) a început filmările la cel de-al nouălea sezon “Next Star” (care va fi difuzat din 16 iunie), însă nu cum și-ar fi dorit, ci… mai pe tăcute. Negru a răgușit grav din pricină că a stat în dreptul aparatului de aer condiționat.

CITEŞTE ŞI: Alertă meteo. Ploi torenţiale şi descărcări electrice, începând de duminică ora 14

Cum filmările fuseseră anunțate și toată lumea fusese convocată, inclusiv vedetele din juriu – nou-venita Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, care și-au golit agendele tocmai din acest motiv -, n-a fost chip să se reprogrameze, iar Negru a căutat soluții “de criză”.

Iar cea mai la îndemână a fost și cea mai “usturătoare”: conform unor surse din echipa de producție, prezentatorul a lăsat nu mai puțin de 500 de lei la farmacie pe tot felul de leacuri menite să-i vindece gâtul inflamat și să-i redea vocea!

Problema e că s-a ales și cu buzunarul gol, și… cu vocea în piuneze.

Niciunul dintre remedii nu a funcționat instantaneu, cum spera el, abia după câteva zile vedeta recăpătându-și graiul bănățean.

Prin urmare, se pare că în prima ediție a emisiunii vom avea surpriza de a vedea un Dan Negru mai puțin vocal, cu decibelii reduși la jumătate, scrie libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns