Căruțași, amendați de poliția locală

carutasi

Polițiștii locali au acționat în aceste zile pe linia depistării și luării măsurilor legale în cazul conducătorilor de atelaje care circulă pe raza municipiului Timișoara prin locuri nepermise, fără a deține aviz din partea Comisiei de circulație din cadrul Primăriei Timișoara, întrucât s-a constatat că, odată cu încălzirea vremii, a crescut numărul acestora.

Astfel, în weekend, șase căruțași au fost depistați circulând pe Calea Buziașului și pe strada Martir Constatin Relu. Aceștia au fost surprinși pe baza imaginilor video puse la dispoziție ca urmare a unui protocol de colaborare semnat între Poliția Locală Timișoara și Primăria Moșnița Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către autoritatea timișoreană a camerelor video amplasate pe raza localității.

Căruțașii au fost sancționați cu câte 300 de lei fiecare.

De asemenea,în această dimineață, tot pe Calea Buziașului, un alt căruțaș a fost depistat de polițiștii locali circulând fără aprobare, și acesta fiind sancționat. Vehiculul cu tracțiune animală a fost ridicat cu sprijinul SDM și transportat la depozitul de pe Calea Șagului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns