Cartierul timișorean cel mai mizerabil

calea martirilor 3

Un cartier din Timişoara va avea, în curând, o înfăţişare cu totul schimbată. Este vorba de Calea Martirilor, unde primarul Nicolae Robu spune că a întâlnit o mizerie de nedescris.

„Am fost pe teren, am luat la pas oraşul. Între Pădurice şi Calea Martirilor am întâlnit cea mai mare mizerie posibilă.

Era jale, plin de noroaie, iar oamenii nu aveau unde să îşi lase maşinile.

S-a lucrat haotic, fără nici o viziune. Vom face curăţenie, parcul va fi parc, iar parcările vor fi parcări”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Cartierul timișorean cel mai mizerabil

  1. In primul rând articolul are un titlu nedemn pentru un ziar timișorean deoarece are o poziție anti-timișoreana. Nu ataci un oraș din interior decât dacă nu te identifici cu el florescule!
    In al doilea rând titlul induce în eroare cititorul neavizat care este deja convins și fără să citească articolul ca vorbim despre un cartier mizerabil. O fi Timișoara un oraș mizerabil în comparatie cu Monaco sau Zürich dar și cu ce a fost înainte de primul război mondial. Ce sa mai vorbim de migrația sudista din ultimii ani, mizeria dacă este prezenta în Timișoara atunci aceasta e de sorgintw alogenă.

  2. Eu as dori ca Renasterea banateana sa filmeze trecerile de pietoni dupa ploaie,plstele de biciclete care sunt pline de cioburi de sticla ,zgura si multa multa mizerie,exemplu drumul din fata Hevanului care s-a facut de doua ori si tot prost si murdar a ramas,as vrea sa zica si dl.Robu ceva ptr.ca sta in Soarelui si merge la bazinul de inot al politehnici,iar parcarea clubului Heavan a ajuns groapa de gunoi ptr materiale si vechituri ,oare politia locala cat mai doarme sa vada pistele de biciclete ocupate de masini in zona caselor de schimb valutar pe eroilor si ar fi mai multe da zis suntel orasul gunoaelor nu al florilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *