Cartiere violete. Politehnica vrea să fie şi mai aproape de timişoreni

Cartiere violete. Politehnica vrea să fie şi mai aproape de timişoreni

Divizionara secundă Politehnica vrea să fie şi mai aproape de timişoreni. În noul sezon, alb-violeţii îşi propun să se orienteze mai mult asupra cartierelor şi caută voluntari în vederea unei cât mai bune organizări a acţiunilor de promovare ce urmează să fie implementate.

„Timişoara este oraşul cartierelor. Mai vechi, mai noi, fiecare cu farmecul său aparte și cu reperele sale. În zi de meci, de acolo vin suporterii poliști, din blocuri, din case, fiecare din zona în care locuiește. Pentru că Politehnica e echipa orașului și implicit echipa cartierelor sale. Pentru noul sezon ne propunem să ne orientăm mult mai mult atenția spre cartiere și spre suporterii noștri care le locuiesc.

Pentru asta avem nevoie de sprijinul vostru, oameni din peluză, suporteri de tribună sau simpli susținători ai echipei fanion a Timișoarei – Politehnica. Dorim să venim în cartiere, aproape de suporteri, cu acțiuni de promovare a clubului, a sportului, a noțiunii de stil de viață sănătos, interacționând cu oamenii și creând legături puternice.

Avem nevoie de voluntari care să se implice în organizarea acestor acțiuni, în coordonarea lor, în atragerea de noi voluntari și în păstrarea legăturii cu cei existenți. Am împărțit orașul în 22 cartiere, căutăm voluntari în fiecare dintre ele! Astfel putem aduce Politehnica mai aproape de cei care odinioară umpleau tribunele stadionului, pentru a-i readuce lângă clubul de tradiție pe care îl iubim.

Pentru moment începem acest proiect doar cu Timișoara, dar ne propunem să îl extindem în zonele limitrofe, acolo unde știm că locuiesc mulți poliști (Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Șag, etc.)!”, se arată într-un comunicat al Politehnicii Timişoara. Voluntarii vor avea următoarele atribuţii:

„Să păstrezi o legătură constantă cu departamentul de marketing și imagine al clubului pentru stabilirea acțiunilor ce pot fi realizate în cartiere (ne dorim ca pe parcursul unui sezon să vizităm fiecare cartier cu cel puțin o acțiune cu echipa de seniori într-un parc, pe terenul unei școli, etc.); să identifici noi potențiali voluntari în cartierul tău, pe care să îi aduci în echipa noastră; să comunici și să lucrezi împreună cu voluntarii din cartierul tău pentru a avea cât mai multe inițiative faine; să identifici potențiale locuri din cartierul tău unde putem face reclamă clubului Politehnica Timișoara (locații afișaj, locații mesh, locații partenere în care putem face reclamă sau vinde bilete); să identifici potențiali parteneri mici și mijlocii ai clubului, afaceri ”la stradă” în care ne putem promova sau care ar dori să susțină financiar sau sub formă de barter clubul.

Recompensăm orice nou contract de publicitate sau de prestări servicii adus către club!; să organizezi echipa de voluntari și să contribuiți la campaniile de afișaj stradal sau distribuție de pliante în zona ta, la meciurile de acasă sau la evenimentele importante”. În plus, clubul Politehnica Timişoara îşi propune să organizeze un campionat de fotbal între cartiere, în format ligă (grupe şi fază eliminatorie), disputat pe terenuri din cartiere, cu fazele finale disputate pe stadionul „Ştiinţa”.

Voluntarii vor fi răsplătiţi în felul următor: „Recunoștința noastră și sentimentul unic de a ajuta în mod concret, de a pune umărul la renașterea Politehnicii; legitimație de <<Voluntar de cartier>> – pe baza ei vei beneficia de reduceri în magazinul oficial al clubului și la partenerii acestuia.

Lista va fi în continuă actualizare; acces la <<Repriza a III-a>> – eveniment exclusiv dedicat voluntarilor, într-o locație selectă, la sfârșitul sezonului 2022/2023. În cadrul evenimentului va fi prezentat raportul de activitate și vor fi discutate oportunitățile pentru sezonul 2023/2024; premiem cel mai activ cartier și cea mai activă trupă de voluntari viola!

Oferim o vacanță de 5 zile în cantonamentul de vară al Politehnicii echipei de voluntari cu cele mai multe propuneri și cele mai multe acțiuni pe parcursul sezonului 2022/2023, plus bani de cheltuială! ”Teambuilding”-ul va avea loc în vara anului 2023, în luna iulie, detaliile urmând a fi stabilite ulterior; premiem de asemenea lunar cel mai activ cartier viola, cea mai activă echipă de voluntari!

La sfârșitul fiecărei luni analizăm activitatea fiecărei echipe și cei care au contribuit cel mai mult la promovarea Politehnicii vor primi din partea noastră bilete de intrare la un eveniment fain (concert, piesă de teatru, festival, etc.). Plătim noi și consumația”.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru, îngrozit într-o stațiune celebră din Banat: „A ajuns pe mâna noastră și am făcut-o praf! Ăștia suntem!” VIDEO

Cei care vor să fie voluntari de cartier viola trebuie să se înscrie prin formularul de pe pagina https://forms.gle/ecGfkurBvD6HzsX97 până în data de 30 iulie. „Noi vom procesa cererile voastre și vom începe comunicarea prin intermediul e-mailului și WhatsApp-ului pentru a ne coordona, noul sezon stă să înceapă!”, mai anunţă oficialii clubului Politehnica Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cartiere violete. Politehnica vrea să fie şi mai aproape de timişoreni

  1. Cu cine s-a gasit Poli sa-si facă ‘promovare a clubului, a sportului, a noțiunii de stil de viață sănătos’… cu acei drukeri care la meciurile din deplasare calatoreau cu trenul fara bilet, injurand, consumand băuturi alcoolice in vagon si scuipând seminte. Acum ‘specialistii’ au impartit orasul cu 12 cartiere in 22 de cartiere?! Unii confunda un cartier cu un cvartal de blocuri. Păstrând proportia inseamna ca Londra ar avea 200 de cartiere :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *