Cartea de vizită a unei localităţi

sanandrei 6

Pentru o localitate contează foarte mult şi modul prin care „ia ochii” celor care o vizitează. Prima impresia este, de multe ori, decisivă, lucru care se concretizează în colaborări ulterioare.

CITEȘTE ȘI: Înainte de a muri, prezentatorul George Berevoianu s-a rugat pentru vindecare la o mănăstire din Argeș

Un exemplu este şi cel din comuna Sânandrei, unde intrarea în localitate, dar şi zona din faţa primăriei au suferit transformări vizibile, care încântă trecătorul. S-au plantat flori, s-a amenajat parcarea, monumentul „Sfântul Andrei” şi cel catolic, acestea fiind, acum, iluminate arhitectural.

Fără îndoială, imaginea localităţii a avut de câştigat, iar lucrurile nu se vor opri aici. Primarul Claudiu Coman a declarat că, în această lună, se vor face intervenţii şi pe Aleea Carani, la bulevardul principal, unde se va realiza iluminatul pietonal, de-a lungul asfaltului şi vor fi amplasate ghivece de flori.

Aceste primeniri se regăsesc şi în interesul arătat de cei care doresc să-şi construiască o casă în Sânandrei: se caută aproape cu disperare parcele în cartierele private, primăria nemaiavând loturi la dispoziţie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Cartea de vizită a unei localităţi

  1. Strada Batrana trotuarele cand se fac? Se tot promite de ani de zile si nimica. Bine ca se fac la zonele private de locuinte ale smecherilor. Platim impozite degeaba, la noi nu contează.

  2. Te contrazic cu smecherii , suntem omeni de rand . Apa nu e canalizare nu gaz nu . Apa potabila nici nu mai vorbesc!

  3. Canalizarea nu e niciunde iar la gaz te duci frumos la Gazvest daca vrei. Insa astea de care spun eu tin de primarie. Smecherii platesc cumva impozite mai mari decat restu? Care sant criteriile prin care se aleg investitiile la sanandrei? Ca intervine x pentru Y? Parca alea erau zone private de case. Pai sa va faca marii dezvoltatori trotuare si strazi, asa scrie la lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *