Carrefour şi Penny au retras din magazine mai multe produse. Să nu le consume cei care deja le-au cumpărat!

Carrefour şi Penny au retras din magazine mai multe produse. Să nu le consume cei care deja le-au cumpărat!

Lanțurile de magazine au anunțat retragerea de la comercializare a două sortimente de înghețată și a unui sortimente de mărar mărunțit, conform anunțurilor publicate de ANSVSA.

Lanțul Carrefour a inițiat retragerea de la comercializare a produsului „Mărar mărunțit 8g Blanc”, ca urmare a depășirii limitei maxime admise a reziduurilor de pesticide: Chlorpyrifos, Carbendazim,Penconazole, Pendimethalin, Vinclozolin.

Datele de identificare ale produselor sunt: Cod EAN: 5941337331281, Lot/DLC: L03 / 10 2023. Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Acesti contaminanti pot prezenta un risc potențial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung.

Rețeaua Penny retrage “UNIQUE”- Înghetata cu arome de Tiramisu si Vanilie și “HAPPY” Inghetata cu aroma si sirop de pepene galben, produse de Cicom SRL, cu cantități de 1000g/2000ml și 500g/1000ml, Lot lot UT 200421, Exp: 30.05.2022 lot HPG 130521; Exp:30.06.2022.

Producătorul a inițiat retragerea de la comercializare a produselor menționate, ca măsură de prevenție, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. Rețeaua de magazine recomandă clienților care au achiziționat produsele mentionate mai sus sa nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin Penny. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

(sursa: Mediafax)

Foto: Fresh24


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns