Carantina în Timișoara, haos total. Restricţii aplicate fără nici o logică

Timișoara, în pragul unui colaps economic. Va fi prăpăd, scapă cine poate!

De vineri, la Timișoara vor fi restricții aplicate fără nici o logică, în baza unor acte normative care se bat cap în cap. Astfel, potrivit HG 932/2021, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, se interzice circulația pe timp de noapte, în intervalul orar 20-05, cu anumite excepții.

Pentru acestea din urmă, persoanele care ies din casă trebuie să completeze celebra declarație, în care trebuie să precizeze motivul deplasării.

Atenție, ieșirea la o terasă, restaurant sau club nu se numără printre motivele pentru care se permite deplasarea.

Dar, pe de altă parte, potrivit HG 990/2021, se permite funcționarea operatorilor din domeniul HoReCa, precum și organizarea de evenimente (nunți, botezuri), până la ora 2.

CITEŞTE ŞI: Fritz: Cer Guvernului ca persoanelor care s-au vaccinat să nu le fie aplicate restricțiile

În acest caz, care mai este rostul ca astfel de unități să rămână deschise până la ora 2, dacă oamenii nu mai au voie să iasă din casă după ora 20?

Sunt două hotărâri de guvern care se bat cap în cap și care creează o derută totală, mai ales printre cei care au programate nunți sau botezuri în acest sfârșit de săptămână.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Carantina în Timișoara, haos total. Restricţii aplicate fără nici o logică

  1. Vaccinatul NU este nici scutit nici protejat de vaccin ca sa nu contracteze acest virus !Vaccinatul este ,,protejat,, intr un fel sa nu faca o forma grava de boala !Vaccinatul care poate circula cum vrea el si pe unde vrea el poate lua oricand virusul si ,,sa l predea usor ,,la unul NEvaccinat !Am facut in viata mea toate vaccinurile mai mult decat altii ,in fiecare an ma vaccinez cu antigripalul pentru ca am incredere!La acest vaccin sunt reactii adverse grave si mult mai multe decat ma asteptam !Port masca si manusile in aceasta perioada sa ma protejez de gripa sezoniera care nu a ,,fost eradicata ,,si deasemenea sa ma protejez via a vis de UN   VACCINAT CARE POATE AVEA VIRUSUL COVID 19 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *