Video: Carambol uriaş, cu 40 de mașini și patru camioane, pe o autostradă din nordul Italiei

Carambol uriaş, cu 40 de mașini și patru camioane, pe o autostradă din nordul Italiei: "Este un adevărat dezastru!"

Ceaţa densă s-a aflat la originea unui grav accident rutier soldat cu doi morţi şi zece răniţi, pe o autostradă din nordul Italiei. Patru camioane şi cel puţin 40 de maşini au fost implicate într-o ciocnire în lanţ, pe un sector unde circulaţia era dificilă şi din cauza unor lucrări de întreţinere.

Doi dintre răniţi, în stare mai gravă, au fost transportaţi la spital cu elicopterul. Accidentul în lanț s-a produs pe autostrada A26 Genova – Gravellona Toce, pe tronsonul dintre Casale Monferrato Sud și joncțiunea cu A21 Torino – Piacenza Brescia.

CITEȘTE ȘI: Descoperire uimitoare în Munţii Vrancei, într-o zonă sălbatică, rareori călcată de om

„Este un adevărat dezastru, cu o succesiune de cel puțin 5 sau 6 incidente înlănțuite. O linie nesfârșită de mașini, camionete și camioane. Pe asfalt, când se ridică ceața și apare soarele, urme de frână și resturi. Între timp, salvatorii, care au ajuns mai întâi din Casale și apoi din Alessandria, merg pe carosabil pentru a ajunge la oameni. I-au adunat în grupuri mici și i-au însoțit în zone mai sigure pentru a asigura transferul la spital. Iadul s-a dezlănțuit puțin după ora 8.15”, este mărturia lui Alberto Marello, directorul publicației Il Piccolo di Alessandria. Jurnalistul s-a numărat printre șoferii care au rămas blocați pe autostradă, din cauza carambolului masiv.

Autostrada a fost temporar închisă, în zonă formându-se o coadă de mașini de peste 4 kilometri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns