Captură impresionantă de droguri la Vama Nădlac

Procurorul-şef al DIICOT Felix Bănilă, a anunţat ieri că, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, au fost descoperite, pe data de 22 augusţ într-un ansamblu de vehicule condus de un cetăţean străin, cantităţile de 5 tone anhidridă acetică (precursor de heroină) şi 20 kg de cocaină, cu o puritate de aproximativ 99%.

„În urma unui control de rutină, efectuat în data de 22 august de către Poliţia de Frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, asupra unui ansamblu de vehicule înmatriculat în străinătate, care era condus de un cetăţean străin, au fost descoperite cantităţile de aproximativ 5 tone anhidridă acetică şi 20 kg de cocaină, de o puritate de aproximativ 99%.

Anhidrida acetică este un precursor de droguri şi din cele 5 tone descoperite se poate obţine o tonă de heroină.

Ansamblul de vehicule urma să tranziteze România.

A fost reţinut conducătorul auto, iar instanţa a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile. (…)

Este vorba de un ansamblu de vehicule de tip TIR.

Anhidrida acetică era depozitată în recipiente de o tonă, iar cocaina era ambalată în pungi de plastic”, a declarat şeful DIICOT.

Felix Bănilă a refuzat să dea alte detalii despre anchetă.

AGERPRES

 

 

radioresita.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Captură impresionantă de droguri la Vama Nădlac

  1. În urma unui control de rutină, efectuat în data de 22 august de către Poliţia de Frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac ? Păi, nu vă supărați, ăsta e rostul Poliției de Frontieră ? Pe neisprăviții și șpagagii ăia de vameși pentru ce îi plătim dacă Poliția trebuie să le facă treaba ?

Lasă un răspuns