Capcană pentru copii întreținută de Primăria Timişoara – FOTO

parc str bucuresti

După fântâna cu jocuri de apă și lumini din Zona Soarelui, care a costat „doar” 90.000 de euro, iar zilele trecute a dat, deja, primele rateuri, primarul Nicolae Robu ne anunță că n-a uitat nici de spectacolul artezian care ar urma să fie montat pe Bega, o distracție inutilă evaluată la circa două milioane de euro.

Dacă adăugăm pe lista investițiilor păguboase stația de filtrare a aerului din Piața Sfântu Gheorghe, relocată strategic pe strada G. Musicescu, ori minibuzele electrice achiziționate de municipalitate, care zac în garaj, ne dăm seama că toate acestea au reprezentat doar niște materializări ale dorințelor exclusive ale primarului și ale clicii din jurul său, nefiind solicitate de timișorenii de rând.

Aceștia au cu totul și cu totul alte probleme, alte necazuri sau neajunsuri le afectează traiul de zi cu zi, nu de jocuri de apă și de lumini le arde lor.

E miezul verii, e vacanță, copiii se bulucesc mare parte din zi în parcurile și în locurile de joacă amenajate și întreținute de municipalitate, prin firmele care își adjudecă bănoasele contracte cu primăria.

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte, așa că vă lăsăm să „admirați” o mostră de „întreținere” a unuia dintre cele câteva locuri de joacă din Cartierul Tipografilor, cel de pe strada București, acolo unde se pare că este doar o chestiune de timp până ce vreun prichindel se va răni serios în cuiele ruginite care ies din rama de lemn a gropii cu nisip.

O singură întrebare, retorică desigur, pe adresa primăriei: câți ani au trecut de la ultima vizită în zonă a vreunuia dintre angajații Serviciului Spații Verzi și Locuri de Joacă din cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Municipiului Timișoara?
parc str bucuresti2

parc str bucuresti1


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *