Capacitatea de vaccinare a unui spital din Timiș a fost depășită de trei ori din cauza unei erori

spital lugoj

Trei pe un loc, la vaccin. Managerul unui spital din Lugoj s-a trezit cu 200 de programări pe zi, deşi personalul poate vaccina doar 60 de pacienţi. Unitatea are un singur centru de vaccinare, dar pe platforma de înscriere apar trei centre.

La Spitalul Municipal Lugoj a fost amenajat un singur flux de vaccinare, cu o capacitate de 60 de pacienţi. Totuși, în platforma de înscrieri apare o capacitate de trei ori mai mare, iar pacienţii trebuie reprogramaţi.

Ionuţ Cocoş, managerul Spitalului din Lugoj, spune că au fost făcute 200 de programări pe zi, deși capacitatea de vaccinare este de 60 de pacienţi.

„În funcţie de evoluţie, de câţi se prezintă pe parcursul zilei, ori dacă nu se prezintă toţi din cei înscrişi, (…) vom începe să sunăm să-i reprogramăm”, spune Ionuţ Cocoş.

S-a ajuns în această situaţie din cauza unei erori în platforma de programări. La Spitalul din Lugoj sunt trecute trei puncte de vaccinare, dar în realitate este unul singur. Reprezentanţii STS explică faptul că datele au fost preluate din Registrul Electronic Naţional de Vaccinări.

O variantă ar fi creşterea capacităţii de imunizare, dar managerul spune că în interiorul spitalului nu se poate face așa ceva.

„Spaţiul nu ne permite. Suntem spital suport COVID, nu avem cum. Sperăm să se deschidă celelalte centre de vaccinare, cât de curând”, a precizat managerul.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Capacitatea de vaccinare a unui spital din Timiș a fost depășită de trei ori din cauza unei erori

  1. Daca intri pe platforma guvernului pentru programare exista doar 3 centre in tot judetul Timis: Iulius Mall, Ghiroda si Dumbravita, repet, 3 in judet nu in orasul Timisoara.
    Nu stiu cum unii zic ca s-au programat la Lugoj, la altecentre din judet sau diverse spitale in Timisoara.

  2. Spitalul din Lugoj este jegos, unele din asistente sunt de o nesimtite incredibila. Mancarea este servita intr-un mod jalnic si nesimtit. Oare chiar nu sunt destui bani pentru reabilitarea acestui jeg infernal care se numeste spital?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *