Candidatură-bombă la Primăria Timișoara? Ar fi o surpriză colosală

surpriza 2

Marea surpriză a alegerilor locale o poate constitui candidatul PSD la Primăria Timișoara. După ce au testat variantele susținerii independentului Adrian Orza sau a doctorului Marius Craina, ultima fiind parte a unei alianțe cu Pro România, social-democrații au abordat o nouă pistă, una extrem de spectaculoasă, care ar putea provoca o puternică lovitură de imagine.

Candidatul spre care se îndreaptă atenția nu este angrenat, deocamdată, politic, dar are o notorietate care crește spectaculos de la o zi la alta. Este vorba de medicul Virgil Musta, devenit cunoscut chiar la nivel național, în urma rezultatelor foarte bune obținute în lupta cu Covid 19.

Problema PSD este că Musta nu prea pare interesat de o asemenea candidatură, care l-ar vulnerabiliza și i-ar putea estompa sau chiar anula favorabilitatea obținută în ultimele trei-patru luni, în care a tratat pacienți cu coronavirus.

Rămâne de văzut cât de convingători vor fi liderii PSD Timiș în tentativa lor de a provoca o lovitură de imagine în startul campaniei electorale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

13 thoughts on “Candidatură-bombă la Primăria Timișoara? Ar fi o surpriză colosală

  1. Virgil Musta e un băiat prea deștept pentru a-și compromite numele alături de PSD. Ar fi într-adevăr o lovitură de imagine pentru PSD dar nu cred că dr. Musta se va coborî la a-și pune numele pe listele lor ! În plus, din ce știu eu Virgil Musta provine dintr-o familie de vechi și destoinici Liberali (nu ca neisprăviții care își spun azi așa) tatăl său fiind chiar inițiator și fondator al noului PNL în Timiș! Un motiv în plus pentru care nu cred că va face pasul ăsta ! Și încă unul, Gili, nu merită să pierdem un doctor bun pentru un primar cine știe cum !

  2. Stiu și eu echipe că bragadiru, aek sau dragasani travestit în alb-violet. Așa că mai usor cu chestii din astea…

  3. Păi Musta nu e din fa ilie.de liberali?! Ce-i drept că nu prea se iubește cu Robu, dar totusi ar fii cam radicală rocada asta…
    Oricum mi. nu mi se pare că ar știi să conducă orașul, devreme ce el nu are expertiză decât în cel medical. Deși cam seamănă cu oportunismul ferocemarca PSD- Simonis .
    Ori faceți diversiune, ori sunteți f.tari…

  4. Dl.Dr. Musta stati va rog ca dr. de familie si sa aveti o viata fericita in TSR. cu o reputatie favorabila si o casa /familie frumoasa.

Lasă un răspuns